- 17 Ağustos 2007
- 343
- 19
- 41
İki aydır doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bu ay adetim hapa rağmen gecikti ve doktorum diğer kutuya başlamadan biraz bekle evde test yap büyük ihtimal negatif olacak öyle başla dedi. Test yaptım ve ikinci silik çıktı. İnanamayıp bir sürü farklı marka alıp denedim hepsi aynı. Dün doktora gittim ve ultrasonda göremedi birşey. Kan testi yaptık ve test 464 çıktı. (bu sayı ne demek, az mı çok mu, bir fikrim yok). Herneyse doktor 2 haftalık gebesin dedi. Lakin son adet tarihim 13 Şubat ve 5 haftalık olması lazım en az. Doktor ilaç vereyim hastalan dedi ama ben yapamadım. Nasıl bu şartlarda gelen bir bebeğe kıyarım ki Bana doğum kontrol hapın yazan (başka bir ) doktor zor çocuk sahibi olacağımı ve yumurtaların kistleştiğini söylemişti. Yani hapla adeti düzenleyecekti ve sonra bakacaktı duruma. Ama ikinci ay böyle birşey gerçekleşti. Ben ilaçla düşürmek istemeyince doktor 15 gün bekle ama yaşamıyor olabilir dedi. başına böyle birşey gelen arkadaş var mı? Ben yaşasın istiyorum senağlama içimden bir ses bunca olumsuzluğa rağmen hamile kaldıysan gerisi gelir diyor ama korkuyorum. Bebeğim ölmüş olabilir mi cidden?? senağlamasenağlamasenağlama