- 1 Şubat 2017
- 791
- 364
- 23
- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
34. Haftam da bugün bunu öğrendim. Dr odasından nasıl ağlayarak çıktım yıkıldım kızlar birsey söyleyin yaşayan var mı bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık tıp o kadar gelişti ki tedavisi olmayan bir şey değil inanın.Allah korusun daha ciddi bir şeyde olabilirdi. Üzülmenizi anlıyorum ama siz canınızı ne kadar sıkarsanız bebekte o kadar etkilenir unutmayın34. Haftam da bugün bunu öğrendim. Dr odasından nasıl ağlayarak çıktım yıkıldım kızlar birsey söyleyin yaşayan var mı bu durumu
Kardesim öyle doğmuş beslemek çok zor.us sürekli genzine kacıyormuş emememis biberonla beslenmis ama 1 yadinda ameliya olmuş ve gayet iyi.geç konuştu biraz inşallah iyi olur34. Haftam da bugün bunu öğrendim. Dr odasından nasıl ağlayarak çıktım yıkıldım kızlar birsey söyleyin yaşayan var mı bu durumu
Konuyu tam detaylandirma dan yazdım dr yumuşak dokuda olduğunu söyledi kemikte birsey göremedi ilk bulgular da tabi suanlik. Dudakta da sadece olabilirmis damak da pek durmuyor dedi dursa da kemikte olacağını sanmıyorum dedi. Çok korkuyorum 2li test normal çıkmıştı genetik bir bozukluk olmaz demi bi tanıdık ta gelişme Geriliği yarık dudak damak ve konuşma bozukluğu ile seyr etmişti .Merhaba, ben yenidoğan yoğunbakım ünitesi hemşiresiyim.
Yarık damakların derecesi oluyor. Kimi daha derin, kimi daha ufakça.
Bu bebekler özel biberonla besleniyorlar, hastanede öğretirler size. 1 yaş civarı ameliyatla düzeltiliyor.
Dudakları da yarık mı, yoksa sadece damak mı?
Bilemiyorum aklıma kötü şeyler geliyor beslenmesi nasıl olacak ememicek yavrum . Ne zaman ameliyat olmalı doğru zaman nedir doğar doğmaz hemen edilebilir mi çok iz bırakmadanBen diş hekimiyim. Kliniğe yeni doğan bebekler geliyordu tedavi için. Ortodonti uzmanları yarık damak yarık dudak tedavisi ile ilgileniyorlar. Güzel bir tedavi ile hiç bir sıkıntıları kalmıyor inanin bana. Hatta hocalarımız dudak damak yarığı vakalarının seneler sonraki hallerini gosteriridi. Hiç fark edilmiyor bile. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bulunduğunuz şehrin diş hekimliği fakültesinde ortodonti bölümünden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Allah razı olsun. Sizde yarık dudak mi vardı damak mı birde çok deforme duruyor mu izı kaldı mı çok. İnşallah rabbim sizé de başka sıkıntı vermez rabbim tsk ederim yazdığınız için.Merhaba ben yarık damak doğmuşum emerken süt burnumdan gelirmiş o şekilde farketmisler, evde doğum oldugu için ilk muayene falan olmamış tabi. Benim ailem de yıkılmış sizin gibi, birçok Dr pek iyi konusmasa da 18 aylıkken ameliyat olmuşum ve hiçbir sorunum yok ne konuşmada ne yemede. Şuan teknoloji çok daha ilerde emin olun ufak bir operasyonla hallolur. Allah dermansız dert şifasız hastalık vermesin çok geçmiş olsun
Ben çok ayrıntılı bilmiyorum dediğim gibi ortodonti uzmanları tedavi ediyor. Bir ortodonti uzmanı ile gorusun. Bazı vakalarda da doğar dogmaz beslenmesi için tedavi yapılıyor. Sonra aperey falan takılıyor. Benim gördüğüm vakalarda iz kalmamisti gayet normal duruyordu. Size tavsiyem ortodonti kliniğine gidin. Eğer dis hekimliği fakültesi varsa oradaki ortodonti bölümüne gidin ya da özelde bir ortodontist ile görüşün . Her diş hekimi dudak damak yarığıni tedavi edemez ortodontist ile görüşün. Ama korkulacak bir durum yok bir çok hasta gördüm. Tedavisi zamanında yapılırsa bir sıkıntıları kalmiyor. Gelecekte de bir sıkıntıları olmuyor.Bilemiyorum aklıma kötü şeyler geliyor beslenmesi nasıl olacak ememicek yavrum . Ne zaman ameliyat olmalı doğru zaman nedir doğar doğmaz hemen edilebilir mi çok iz bırakmadan
Tam net bilgi yok suan pazartesi kesinleşeçek sadece dudak da mı damakta da mı olduğu. Sadece dudak da da olsa ortodantst mi bakıyor. Ona da hemen gitsek teşhis koyabilir mi ankara da yaşıyorumAma iyi bir ortodontist bulup şimdiden konuşun. Tedavi geç kalınmadan yapılırsa bir sıkıntısı olmaz. Hem de bilgi de almış olursunuz. Tedavinin gidişatını size daha iyi bir şekilde anlatır hem de.
Evet dudak yarigina da ortodontist bakıyor. Kesinlessin dediğim gibi dis fakültesine gidip ortodonti bölümünden bir hoca ile görüşüp bilgi alin ,iyi bir ortodontist bulun. Şimdiden doktorunuzu falan belirleyin o sizi yönlendirir yardımcı olur zaten.Tam net bilgi yok suan pazartesi kesinleşeçek sadece dudak da mı damakta da mı olduğu. Sadece dudak da da olsa ortodantst mi bakıyor. Ona da hemen gitsek teşhis koyabilir mi ankara da yaşıyorum