- 30 Aralık 2022
- 46
- 5
- 6
- 31
- Konu Sahibi elvanbuyuksari
-
Çok değil de nadir izletiyorumHep evde olduğun için korkuyordur. Televizyon falan izliyor mu
Ne zaman geçer acaba hep böyle mi olacakAyrılık kaygısı başlamıştır dönemsel olarak oluyor bebeklerde.
Ne zaman geçer acaba hep böyle mi olacak
Çok teşekkür ederim6-9 ay arası bütün bebeklerde dönemsel olur. Biz 8-9 ay civarı yaşamadık. Sizin de normal. Dış dünyanın farkına varmaya başlayınca endişeleniyorlar. Sizi odada yakınlarında göremeyince korkarlar. Siz eve kapanmayın. Ne tepki veriyor bilmiyorum ama çarşıya pazara markete gidin. Ağlarsa kucağınıza alın güven verin. Yürüyüşe çıkın puset size dönük olsun sizi görsün. Sizin onu bırakmayacağınızın güvenini verin bebişe. Sandığınızdan çok daha akıllı :)
Merhaba benim bebeğim de şu an 5,5 aylık yabancılardan çok korkuyor daha dün babasıyla markete gitti markete girdiği andan itibaren eve gelinceye kadar Çığlık atmış mahallede sesi inledi resmen hiçbir yere gidemiyorum hiçbir yere çıkamıyorum herkesten korkuyor Sizin süreciniz nasıl ilerledi götürmeye mi çalıştınız alıştırmak için yoksa biraz kendi haline mi bıraktınız ben ne yapmalıyım Evde takılıp kaldım 4 aylık olduğundan beri aynıMerhaba benim bebeğim 7 aylık ve yabancılardan çok korkuyor bir yere gidemiyorum evde tıkılıp kaldım çok sıkılıyorum acaba bu durum ne zaman geçer lütfen yardım edin
Merhaba benim bebeğim de şu an 5,5 aylık yabancılardan çok korkuyor daha dün babasıyla markete gitti markete girdiği andan itibaren eve gelinceye kadar Çığlık atmış mahallede sesi inledi resmen hiçbir yere gidemiyorum hiçbir yere çıkamıyorum herkesten korkuyor Sizin süreciniz nasıl ilerledi götürmeye mi çalıştınız alıştırmak için yoksa biraz kendi haline mi bıraktınız ben ne yapmalıyım Evde takılıp kaldım 4 aylık olduğundan beri aynı
Vallahi Az önce Marketten geldim ağlamadı etrafa tuhaf tuhaf bakıyor Hatta bir tane ablaya rica ettim abla uzaktan biraz sever misin diye ona da bir tepki vermedi Ama dün babasıyla markete gitti markete girdiği anda Çığlık atmaya başlamış eve gelene kadar çığlık attı belli olmuyor ama ev ortamına ne zaman girsem Ev ortamında mutlaka ağlıyor insanlara bakıp bakıp doktora gittim geçen gün sıra Beklerken otururken kalabalıkta bir şey yoktu Ne zaman ki kucağımdan bıraktım Doktor muayene etmeye başladı Çığlık atmaya başladı sadece ağlasa bir şey demeyeceğim ama Çığlık ata ata ağlıyor böyle hıçkıra hıçkıra kıyamıyorum O yüzden çok da korkuyorumBeraber markete gittiğinizde ne yapıyor?
Vallahi Az önce Marketten geldim ağlamadı etrafa tuhaf tuhaf bakıyor Hatta bir tane ablaya rica ettim abla uzaktan biraz sever misin diye ona da bir tepki vermedi Ama dün babasıyla markete gitti markete girdiği anda Çığlık atmaya başlamış eve gelene kadar çığlık attı belli olmuyor ama ev ortamına ne zaman girsem Ev ortamında mutlaka ağlıyor insanlara bakıp bakıp doktora gittim geçen gün sıra Beklerken otururken kalabalıkta bir şey yoktu Ne zaman ki kucağımdan bıraktım Doktor muayene etmeye başladı Çığlık atmaya başladı sadece ağlasa bir şey demeyeceğim ama Çığlık ata ata ağlıyor böyle hıçkıra hıçkıra kıyamıyorum O yüzden çok da korkuyorum
Öyle yapmaya çalışıyorum Bu aralar çok yağmurlu havalar vardı düzeldi kanguru ile çıkarıyorum zaten genelde ama çok ağladığı için korkuyorum stres oluyorum açıkçası Sizin süreciniz nasıl ilerledi Peki siz nasıl alıştırdınız ya da kaçıncı ayda azaldı Bu durumlarEve kapanmayın bol bol dışarı çıkın gezin.
Kangurunuz varsa kanguruya koyun yürüyüşler yapın mutlaka her gün o markete gidin. Ailenizle sık sık görüşün. Alışacaktır zamanla. Bol bol kucağa alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?