• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler bebeğim yabancılara karşı çok teğpkili sürekli ağlıyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Arzu:)

AYŞENUR,UM CANIM BENİM:))
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.008
10
116
43
İzmir
düzeltilmiş yaşı 5 aylık olan bebeğim, yabancılara karşı çok tepkili, sürekli ağlıyor! bu konuda yardım istiyorum ne yapabilirim.

düzeltilmiş yaşı 5 aylık olan bebeğim, yabancılara karşı çok tepkili, sürekli ağlıyor! bu konuda yardım istiyorum ne yapabilirim.

Canım bu bildiğim kadarıyla iyi bir şey.Hiçbir şey yapamazsın,bu bir süreç,belki sık sık insanlarla karsılasırsa alışır ama dediğim gibi,bebişim 5.5 aylıkken aynen aglamaya basladı yabancıları görünce,bi göbek atmadığım kaldıkaydirigubbakcemile2.Şimdi 7.5 aylık,yabancı gördüğünde kişiye göre ya surat asıyor ya da cilve yapıyorsırnaşık şey.Yani sağlıklı ve sosyal açıdan olumlu gelişen bi bebişin var,Allah bağışlasın:nazar:

sağol canım ya valla bi yere bırakmıyo gidiyim eve birisi nin gelmesinide istemiyo zaten prametüre diye nerdeyse kimseyle görüşmüyoduk mikrop kapmasın diye şimdi büyüdü rahatlarız dedim ama malesef insanlar bize gelmeye korkuyo çünkü onlar kalkıp gidinceye kadar ağlıyo çok zor bi durum bu ama gelişiminin ii olmasına seviniyorum

benimkide çok ağlıyo hele yabancılar bana yanaşsın öpsün falan kıyameti koparıyo

benim yeğenimde çok ağlardı insanların yüzüne bakıp bakıp ağlardı hemde. misafirlerde pek fazla oturmadan giderlerdi. şimdi 4 yaşında ama misafirler 1-1,5 saat oturdujtan sonra başlıyor gitsinler artık ben uyuyacam demeye sen in yat yerine diyoruz ama hayır onlar gitsin öyle yatacam diyor. ne yapsakda değiştiremiyoruz huyunu. annemlerin evine çok misafir gelir alışamadı çocuk.

evde işi gücü bıraktım komşuya gittim yine başladı benim ki sağolsun komşular yardımcı alıp ilgilendiler ama susmadı benim ki bende hiç ilgilenmedim alışsın artık kalabalın ilgisine deyip onlara verdim bebişimi ilgilensinler diye onlarda sussun diye çırpındılar en sonunda battaniyeye koyup sallamaya başladılar uyududa braz rahatladık :emir_bebek::jeyyar:

bencede kalabalık ortama daha çok gitmelisin..ancak öyle alışabilir...yabancı seçiyo deyip kimselere götürmezsen daha çok zorluk çıkarır sana..onun için ağlasada böyle devam et..benim kızmda öyleydi ..çok seçerdi ..kalabalık ortamlarda bulundum sürekli ..ancak alışmıştı...

kimisi 5 aylık bebek yabancıdan ne anlar o kadar çocuk büyüttük böle bişey görmedik diyolar.kafamçokkarıştıdelikafadulden

sanırım bebeğimin dişleri kaşınıyo huzursuzluğu birazda buna bağlı sanırım

Back