Arkadaşlar 15 aylık bebeğimde bı hafta olur farkettik baş öne düşme göz kayması el kol hareketi oluyo günde 2. 3 defa 1 2 dakka 3. 4 saniye aralıkla .doktora götürdük nöroloji eeg cekdirdik kötü çıktı epilepsi olduğunu söyledi ilaça başladık. bu gün gün de özele götürdük nöroloji doktoruna eeg cekdiler o da kötü çıktı ve doktor West sendromu olduğunu söyledi ilaçlarin. Yetersiz olduğunu söyledi bı iyne varmış 10 tane gerekiyo yurtdışda o iğne ni yapalım dedi 5 tane iğne bı gün ara vermekle yapacaklar eğer tepki verirse nöbetleri eeg temiz çıkarsa tamamen geçme şansı yüksek ama.. yapılan iğnelerle tepki göstermezse o zaman kalan 5 tane yi de yapacaklar o da işe yaramazsa artık konuşuruz bu o zaman.
Arkadaşlar şimdi şöyle bu iğne çok riskli bağışıklık sistemini çökertiyo mesala hasta grip olursa hastanelik olur kötüleşir yani riskli bı ilaç mis ama doktor dedi başka çare yok düşünmeniz zaman kaybına neden olur imzaladık ilacı kabul ettik ama çok korkuyorum bu ilacı bilen varmı??? lütfen yardımınza ihtiyacım var çok kötüyüm napicagimi bilmiyorum
Arkadaşlar şimdi şöyle bu iğne çok riskli bağışıklık sistemini çökertiyo mesala hasta grip olursa hastanelik olur kötüleşir yani riskli bı ilaç mis ama doktor dedi başka çare yok düşünmeniz zaman kaybına neden olur imzaladık ilacı kabul ettik ama çok korkuyorum bu ilacı bilen varmı??? lütfen yardımınza ihtiyacım var çok kötüyüm napicagimi bilmiyorum