- 17 Aralık 2015
- 26.676
- 48.631
- 598
- Konu Sahibi handeac123
-
Sizi korkutmak amaçlı söylemiyorum ama bir kaç hafta önce önce oğlum, sonra kızim hastalandı.Şuanlik nefes darligi yok keyfide cok kotu degil hafif balgamdan dolayi hirilti var sadece o yuzden bizde ikilemde kaldik tesekkur ederim
Ben de varyanttan oldum 1 haftadır ölü gibi yatiyorum bütün kemiklerim kırılmış gibi. Oksurunce ciğerim cikacak sanıyorum. Hastanede serum taktırmak beni biraz toparladı yoksa zor kalkardim. Devlet Hastanesi'nde yer yok acilleri söylemiyorum bile özelde bir serum düşünebilirsiniz. Ekstra ilaç ya da karantina yok normal antibiyotik , vitamin, sprey verdiler.Merhaba arkadaşlar. Virus kaptik ilk. Bize bulasti direk cigerlere yapisti ama 3 4gunde oksuruk ateş gecti şimdi 1.5yaşinda oglumuzada bulaşti gunduzleri iyi ama geceleri çok kotu oksuruyor. Ateşi 37.5 civari. Buhar makinasi var evde onu veriyoruz. Grip damlasi var.Hastaneler aciller daha çok virus kayniyor. Hastaneye götürmemekle yanlışmı yapıyoruz sizce. Evde atlatabilirmiyiz kızlar
Geçmiş olsun. Çocuklar arasında yaygın olan şuan RSV virusü, tehlikeli bir virüs cidden bronsiolit veya zatureye sebebiyet veriyor , ne güzel zamanında atlatmışsınız, bizimde genel durum iyiyken bir günde aşağı indi. Havalar , antibiyotikler çok şükür toparladık ama bundan sonrasında daha dikkatli olunması gerekiyormuş, hassaslasiyomus bronslar sizede böyle birsey soylendimi?Sizi korkutmak amaçlı söylemiyorum ama bir kaç hafta önce önce oğlum, sonra kızim hastalandı.
Ne ateşi vardı ne halsizliği sadece öksürük vardı oğlumda sonra öksürük hırıltılı bir hal alıp tipi değişince götürdüm ki 1 gün içinde oldu bunlar doktor ciğerleri dinleyince bana dönüp sizi evhamlı anne sanmıştım zira oğlunuz gayet iyi görünüyor dısardan,keyfi de yerinde,ateşi de yok ama iyi ki getirmişsiniz dedi,ciğerlere inmişti sağ tarafta,antibiyotik ,nebül tedavisi ile toparladık,2 kez kontrole götürdüm,doktor son kontrolde koşmasın,terlemesin aģır birşey atlattı dedi. Belki bir kaç gün sonra getirseniz yatış verirdim dedi.
Kaç kişiyi de yatırdılar hastaneye bu sebeple, bu ara salgın. Siz lütfen götürüp muayene ettirin içiniz rahat etsin.
Bizimkinin ateşi 37.5 38 de sabit kaldı ancak influenza teşhisi konuldu antibiyotik başlandı. Çok şiddetli olmayan okusurugu vardı fakat ciğere inmiş dedi doktor. Yani ben doktora giturme taraftarıyım her zamanBende oyle dusunuyorum 38 39lara cikmadi bu 2.gunuydu teşekkür ederim yorumuzun için
Bu Allah’ın cezası rsv virüsünü 8 aylık ve 2 yaşındaki iki çocuğum da atlattı kabus gibiydi büyüğe zatürre başlangıcı dedi ama bronşlar hassaslaşıyor demediGeçmiş olsun. Çocuklar arasında yaygın olan şuan RSV virusü, tehlikeli bir virüs cidden bronsiolit veya zatureye sebebiyet veriyor , ne güzel zamanında atlatmışsınız, bizimde genel durum iyiyken bir günde aşağı indi. Havalar , antibiyotikler çok şükür toparladık ama bundan sonrasında daha dikkatli olunması gerekiyormuş, hassaslasiyomus bronslar sizede böyle birsey soylendimi?
Konu sahibinede yazmak istiyorum, bunun cevabını burdan aramayın lütfen virus ciğerlerimize yapıştı dediğiniz zatüre. Zetüre tedavisimi gördünüz? Yada herneyse sizin yerinizde olsam çocuğu kendinizle kıyaslamazdım, ne olur ne olmaz götürmek mantıklı olan.
Size de geçmiş olsun.Geçmiş olsun. Çocuklar arasında yaygın olan şuan RSV virusü, tehlikeli bir virüs cidden bronsiolit veya zatureye sebebiyet veriyor , ne güzel zamanında atlatmışsınız, bizimde genel durum iyiyken bir günde aşağı indi. Havalar , antibiyotikler çok şükür toparladık ama bundan sonrasında daha dikkatli olunması gerekiyormuş, hassaslasiyomus bronslar sizede böyle birsey soylendimi?
Konu sahibinede yazmak istiyorum, bunun cevabını burdan aramayın lütfen virus ciğerlerimize yapıştı dediğiniz zatüre. Zetüre tedavisimi gördünüz? Yada herneyse sizin yerinizde olsam çocuğu kendinizle kıyaslamazdım, ne olur ne olmaz götürmek mantıklı olan.
Yarını bekleyecekseniz çocuk doktoruna götürün.Tesekurler yorumlariniz icin yarin sabah ozel hastane acile goturecegim
Bende öyle düşündüm bir an ama yarın pazar ya çocuk doktoru olmuyorYarını bekleyecekseniz çocuk doktoruna götürün.
Özel hastanelerde çocuk doktoru olabiliyor (kızımı götürmüstum defalarca)ama hepsinde olmayabilir haklısınız. Bende haftaiçi gibi düşündüm yazarken,pazar olduğunu unuttum.Bende öyle düşündüm bir an ama yarın pazar ya çocuk doktoru olmuyor
bazı özel hastanelerde nöbetçi çocuk doktoru oluyor telefonla sorun isterseniz daha sonra aynı hastanede kendi doktorunuza (10 gün içerisinde) ücretsiz kontrol randevusu da alabiliyorsunuzBende öyle düşündüm bir an ama yarın pazar ya çocuk doktoru olmuyor
Asıl bilinçsizlik 37.5 ateşi gördüğünüz saniye çocukları acile götürmek hanımefendi. Bilginiz olmayan konularda insanların ebeveynliğini yargılamayınİnanamıyorum gerçekten ya bu kadar bilinçsizlik evlatlarınızın canının bu kadar değersiz oluşu beni dehşete düşürüyor
Canım konu sahibinin durumunda gitmesi gerek öksürük tek başina yeterli bi semptom şuanda. Zaten evde gecirilen hastalik öyküsü var ateş ve diger bulgulara gerek yok. Cocuklarda aninda cigerlere inen bir virus cok inatci hemen tedavi basliyorlar artik, normalde antibiyotiğe eli gitmeyen doktorlar bile direk vermek durumunda kaliyor muhtemelen direnç kazanarak değismis bir virus buAsıl bilinçsizlik 37.5 ateşi gördüğünüz saniye çocukları acile götürmek hanımefendi. Bilginiz olmayan konularda insanların ebeveynliğini yargılamayın
Ya işte kismen hepsi zatüre başlangıcı oluyor , iltihap bronşlarda kalıyor yani heran ciğere inebilir pozisyonda. Bize sonrası için artık daha hassas dedi nezle , grip hiç bir hastanin yaninda bulunmuycak dedi , alerji için liste verdi bunlara uyun dedi .- abla rahat atlatti doktorumuz onun için dikkat edinde demedi ama oglum 5 aylik bile degil onunla ilgili böyle şeyler söyledi.hastanede kaldinizmi? Buarada yaş aralıkları benziyor cocuklarimizin çok zorlu geçiyor bizim hastaliklarda cabası , daha dogum yeni oldu ama ben cok yoruldum 2 cocuktanBu Allah’ın cezası rsv virüsünü 8 aylık ve 2 yaşındaki iki çocuğum da atlattı kabus gibiydi büyüğe zatürre başlangıcı dedi ama bronşlar hassaslaşıyor demedibranşlar hassaslaşınca ne oluyormuş ailede astım öyküsü var zaten alerji genetik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?