- 28 Mart 2018
- 169
- 93
- 31
-
- Konu Sahibi handeac123
37.5 ateş çok yüksek değil. 3 gün takip edin, öksürük için de buhar makinesine devam edin ancak 3 gün sonunda halen devam eder ateşi de yükselirse çocuk Polk. götürün mutlakaMerhaba arkadaşlar. Bize bulasti direk cigerlere yapisti ama 3 4gunde oksuruk ateş gecti şimdi 1.5yaşinda oglumuzada bulaşti gunduzleri iyi ama geceleri çok kotu oksuruyor. Ateşi 37.5 civari. Buhar makinasi var evde onu veriyoruz. Grip damlasi var.Hastaneler aciller daha çok virus kayniyor. Hastaneye götürmemekle yanlışmı yapıyoruz sizce.
Bende oyle dusunuyorum 38 39lara cikmadi bu 2.gunuydu teşekkür ederim yorumuzun için37.5 ateş çok yüksek değil. 3 gün takip edin, öksürük için de buhar makinesine devam edin ancak 3 gün sonunda halen devam eder ateşi de yükselirse çocuk Polk. götürün mutlaka
Gerçekten mi soruyorsunuz bunu?
Şuanlik nefes darligi yok keyfide cok kotu degil hafif balgamdan dolayi hirilti var sadece o yuzden bizde ikilemde kaldik tesekkur ederimGece uyurken öksürmüyorsa, ateşi düşünce keyfi yerindeyse ve karnına bakın diyafram kısmı kalkıp inmiyorsa sorun yok bence. Takipte kalın. Ateşi yüksek değil. Yüksek olsa da ateş kötü bir şey değil. Korkmayın
rica ederim. tabii acil durumlarda hemen götürün mutlaka nefes darlığı karın solunumu falan olursa. genel olarak keyifliyse dediğim şekilde yapabilirsinizBende oyle dusunuyorum 38 39lara cikmadi bu 2.gunuydu teşekkür ederim yorumuzun için
Aynen bizim doktorumuz da ateşi düştüğünde keyfi yerindeyse bol su alsın bırakın uyusun dinlensin der. Ben hiç acile gitmedim çocuklarım için. Ailelere acile hangi durumlarda gidilir bilgilendirmesi yapılsa ne güzel olur. Evde ateşini kendim düşürüyorum mücadele edince daha dayanıklı oluyorlar. Büyük oğlumun ateşi bir süre sonra kendiliğinden düşüyor artık ateş düşürücü de kullanmıyoruz şükür.Cocugunuz var mi bilmiyorum ama
Bizim Doktor 3 gün devam eden ates varsa gel der
Ateş çok yuksekse, inatçı ise gel der
Çok ishal olursa gel der
Çocuğun genel durumu kotuyse gel der
Onun dışında ateş 37.5, gündüz genel durumu iyiyse takibe devam der
Cocugunuz var mi bilmiyorum ama
Bizim Doktor 3 gün devam eden ates varsa gel der
Ateş çok yuksekse, inatçı ise gel der
Çok ishal olursa gel der
Çocuğun genel durumu kotuyse gel der
Onun dışında ateş 37.5, gündüz genel durumu iyiyse takibe devam der
Bende her hastaliklikta hastaneye koşmuyorum ama size virus tanisini doktor mu koydu o zaman gitmelisiniz.Merhaba arkadaşlar. Virus kaptik ilk. Bize bulasti direk cigerlere yapisti ama 3 4gunde oksuruk ateş gecti şimdi 1.5yaşinda oglumuzada bulaşti gunduzleri iyi ama geceleri çok kotu oksuruyor. Ateşi 37.5 civari. Buhar makinasi var evde onu veriyoruz. Grip damlasi var.Hastaneler aciller daha çok virus kayniyor. Hastaneye götürmemekle yanlışmı yapıyoruz sizce. Evde atlatabilirmiyiz kızlar
Balgam iyi bir şey der bizim doktor. siz ıhlamur verin takip edin geçmiş olsun.Şuanlik nefes darligi yok keyfide cok kotu degil hafif balgamdan dolayi hirilti var sadece o yuzden bizde ikilemde kaldik tesekkur ederim
Bulaşmış zaten bulaşacağı kadar. Böyle şeyler ihmale gelmez doktor görsün çocuğu. Hiç unutmuyorum hastanede kardiyologda sıra beklerken kapı açık konuşuyordu doktor hastayla. İşte dedi zamanında senln geçirdiğin boğaz enfeksiyonunu önemsememişler o mikrop kalbe yerleşmiş dedi doktor hastaya çok üzüldüm.Merhaba arkadaşlar. Virus kaptik ilk. Bize bulasti direk cigerlere yapisti ama 3 4gunde oksuruk ateş gecti şimdi 1.5yaşinda oglumuzada bulaşti gunduzleri iyi ama geceleri çok kotu oksuruyor. Ateşi 37.5 civari. Buhar makinasi var evde onu veriyoruz. Grip damlasi var.Hastaneler aciller daha çok virus kayniyor. Hastaneye götürmemekle yanlışmı yapıyoruz sizce. Evde atlatabilirmiyiz kızlar
Merhaba arkadaşlar. Virus kaptik ilk. Bize bulasti direk cigerlere yapisti ama 3 4gunde oksuruk ateş gecti şimdi 1.5yaşinda oglumuzada bulaşti gunduzleri iyi ama geceleri çok kotu oksuruyor. Ateşi 37.5 civari. Buhar makinasi var evde onu veriyoruz. Grip damlasi var.Hastaneler aciller daha çok virus kayniyor. Hastaneye götürmemekle yanlışmı yapıyoruz sizce. Evde atlatabilirmiyiz kızlar
hayir test kiti yok şuan salgin var herkes hasta virus o sebeple koronada gecmirstik ilk zamanlarda onun gibi birşeyVirüs olduğuna nasıl karar verdiniz? Evde influenza test kiti mi var?
hastaneler salgindan gecilmiyor o yuzden yoksa bugun goturmustum birde doktorlar takipp edin diyorlar 2 3gun atesi 38 39 cikarsa diyeGerçekten mi soruyorsunuz bunu?
Bakteri de olabilir. İkisinin tedavisi farklıhayir test kiti yok şuan salgin var herkes hasta virus o sebeple koronada gecmirstik ilk zamanlarda onun gibi birşey