- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Evet emziriyorum.uyumadan su içti şimdi uyku arasında emip uyuyor. 39 en yüksek şu an.Cok gecmis olsun canim emziriyormusun susuz kalmasin su da icirebilirsin cok panik yapmayin gecmezse doktora götürün
1 saat oldu. En yüksek 39 şu an. Düşmeye başladı sanırım.Bebeğinize çok geçmiş olsun. İlacı yeni verdiyseniz biraz etki göstermesini bekleyin. Sirkeli su önce düşürür sonra yükseltir diyor doktorlar. Çok soğuk olmayan bezler koymaya çalışın. Alın koltuk altı diz arkasına koyun. Dr. en son fitil demiş zaten geçemezse acile götürün.
ateso yuksek geldi bana fitil varsa atabikirsin o hemn dusuruyorMerhaba hanımlar.
Bebeğim 8.5 aylık. Şu an ateşli. Sabah banyo yapmıştı, öğleden sonra da dışarı çıktık; sanırım üşüttüm
Şu an bezi ve sıfır kollu zıbınla üstü açık uyuyor.
Ilık duş aldırdık, sirkeli su yaptım ama bezleri koydurmuyor. 1 ölçek calpol şurup verdim.
Kulak arkasından, ensesinden, koltuk altı ve göbeğinden ölçtüğüm ateşin hangisini takip etmem lazım bilemedim. Hepsi farklı çıkıyor.
Bir de böyle uyuması uygun mu, üstüne ince bir şey örtmeli miyim?
Şurubu vereli yarım saat oldu; duş aldıralı 1 saat.
Daha önce bir kez böyle ateşli olduğunda doktorumuz soy-duş-calpol en son çare fitil demişti. Fiziksel durumu normalse hemen hastaneye getirme düşmesini takip et demişti.
Bu saatte ne yapacağımı bilemedim.
Göbek 37.5 , kulak arkası 39.2 , koltuk altı 39.3, alın 38
40.5 du en yüksek
Kesenmakas acile götür bebeği1 saat oldu. En yüksek 39 şu an. Düşmeye başladı sanırım.
Bez koyduğumda çok ağlıyor dayanamıyor. Şimdi uyudu uyancak diye koyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?