- 29 Ağustos 2014
- 1.367
- 2.488
- 133
- 32
- Konu Sahibi Ragve_anyela
5.5 aylik oglum var. Muhtemelen makat catlagin var benim de vardi yeni iyilesti. Biran önce doktora git genel cerraha o tani koyar. O zamana kadar da yemene icmene dikkat et. Doktorumun bana söyledikleri
Günde 6 kez esit araliklarla oturma banyosu sicak suda her biri 15 dk yapamiyorsan 2 kez sabah aksam yap
Gunde en az 4 litre su 20 bardak yapiyor emzirdigin icin
Cay cikolata kahve asla yok
Ekmek hamurisi pilav makarna asla yok ya da minimal duzeyde kepekli
Yumusak kaka yapamiyorsan akşamları yatmadan önce kepekli yogurt yiyebilirsin kepek aktarlarda satiliyor.
Bolca sebze meyve yiyeceksin kati yemek yok ilik sulu yemek her zaman.
Aci yok karabiber yok baharat yok.
Makat catlagin iyilesmedigi surece esjnle de cinsellik filan yasayamazsin.
Kakan her zaman yumusak olmali her gun ayni saatte tuvalete oturup yaomayi bekleyeceksin. Oturman 3 dakikayi gecmeyecek asla ikinmayacaksin
Akip gitmesini bekleyeceksin
İki tane krem verdi bana biri basur kremi biri de anestol pomad. Anestol uyusturucu krem kaka yaomadan 10 dk önce suruyorsun ki acisiz bi sekilde yapabilesin. Diger zamanlar kullanmana gerek yok cunku iyilestirici etkisi yok.
Ben bepanten plus ve zeytinyagi da kullandim kaymasi icin. Bepanteni ksim bittikten sonra suruyordum. Zytinyaginj da anestoldan sonra.
Geçmiş olsun. Önce saglik yasamayan bilmez. Benim 2 ayda gecti gecmeseydi ameliyat olacaktim.
Günde 6 kez esit araliklarla oturma banyosu sicak suda her biri 15 dk yapamiyorsan 2 kez sabah aksam yap
Gunde en az 4 litre su 20 bardak yapiyor emzirdigin icin
Cay cikolata kahve asla yok
Ekmek hamurisi pilav makarna asla yok ya da minimal duzeyde kepekli
Yumusak kaka yapamiyorsan akşamları yatmadan önce kepekli yogurt yiyebilirsin kepek aktarlarda satiliyor.
Bolca sebze meyve yiyeceksin kati yemek yok ilik sulu yemek her zaman.
Aci yok karabiber yok baharat yok.
Makat catlagin iyilesmedigi surece esjnle de cinsellik filan yasayamazsin.
Kakan her zaman yumusak olmali her gun ayni saatte tuvalete oturup yaomayi bekleyeceksin. Oturman 3 dakikayi gecmeyecek asla ikinmayacaksin
Akip gitmesini bekleyeceksin
İki tane krem verdi bana biri basur kremi biri de anestol pomad. Anestol uyusturucu krem kaka yaomadan 10 dk önce suruyorsun ki acisiz bi sekilde yapabilesin. Diger zamanlar kullanmana gerek yok cunku iyilestirici etkisi yok.
Ben bepanten plus ve zeytinyagi da kullandim kaymasi icin. Bepanteni ksim bittikten sonra suruyordum. Zytinyaginj da anestoldan sonra.
Geçmiş olsun. Önce saglik yasamayan bilmez. Benim 2 ayda gecti gecmeseydi ameliyat olacaktim.