- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi huzurlu_evim
-
arkadaşlar 1.5 aylık oğlum var bazen gündüz 3-4 den akşam saat 10 kadar uyumadığı oluyor altı temiz gazı yok karnı tok ama uyumuyor 1 gün uyuyosa diğer gün yine aynı ayrıca akşam saat 11 de uyuyorsa gece 2 kere uyanır 7 den sonrada gündüz 2 ye kadar uyumaz sizce normalmi ölüyorum bazen uykusuzluktan
Bebislerin 3-4 aylık olana kadar uyku düzenleri tam oturmuyor canım. Ama ondan sonra emin Ol düzeni bı kurarsanız cok rahat edersin. Bizde eşimle, ilk zamanlar cok uykusuz kaldık ama şimdi içerde uyuyor bizimki
Bebek bakımı gaz masajı ve egzersiz | Bebek ve Hamilelik | Bebisler.com - YouTube
bebeğine buradaki gaz masajını ve egzersizleri yaptırırsan bebeğin çok rahatlar. ben ilk yaptığımda inanılmaz gaz atmıştı bir dene istersen. gazını kendi atıyor artık ama zorlandığında ovuyorum karnını. egzersizleride günde 3-4 defa yapıyorum. en yorucu hareket altını alıyormuş gibi bacakları hafif kaldırmakmış, sık sık yap. gündüz ne kadar yorarsan gece o kadar rahat uyur..
4. aya kadar uyku düzeni olmazmış bebeğin, benim için önemli olan gece 00:00-01:00 arası uyuması. 3-3,5 gibi bi kalkar, 6 gibi bi kalkar sonrada 8-10- ve 12 de kalkar. öğlen 12 de uyanma zamanıdır. gündüz kesik kesik uyumalar önemli değil benim için, tek önemli olan akşam 21:00 - 00:00 arası uyutmamak. birazda bizimki ağlamayan cinsten onunda etkisi olabilir. fazla uysal, içtiğim rezeneden herhalde :97: birede bebek evde insanın çok olduğu zamanlar uyumazmış, bizimki uyumuyor. misafir geldiğinde hep uyanık anca onlar gidince, evin düzeni yerine gelince uyuyor. aklında olsun uyutucam diye uğraşma, ben çok denedim olmadı, herkes gidicek ortam sakinleşicek öyle uyuyor. bir tane misafir bile olsa bizimki huysuzlaşıyor, illaki oda gidicek. yabancı bir ses olduğunu anlıyor sanırım. o ses evden uzaklaşmadan da rahat edemiyor
arkadaşlar 1.5 aylık oğlum var bazen gündüz 3-4 den akşam saat 10 kadar uyumadığı oluyor altı temiz gazı yok karnı tok ama uyumuyor 1 gün uyuyosa diğer gün yine aynı ayrıca akşam saat 11 de uyuyorsa gece 2 kere uyanır 7 den sonrada gündüz 2 ye kadar uyumaz sizce normalmi ölüyorum bazen uykusuzluktan
Sağol canım uygularım bu çocuk bir değişik şimdide uyuyor bu saate kadar hep emdi emdi uyudu $imdide bu normalmi desem bu deli derler ilk bebeğim her hareketini õğrenmrk istiyorum normal mi diye
benim kızım 6 yaşını doldurdu ama hala geceleri deliksiz uyumaz .uyku sorunu biraz eğitim biraz da çocuğun karakteriyle alakalı sanırım . ikinci bebeğim 4 aylık ,dr umun önerilerini dikkate alarak çok şükür uyku düzeni sağlamayı başarabildim bu defa ..gece 12 saat deliksiz uyuyor . 2.aydan itibaren gece beslenmesini kestik .gece saat 12 ile sabah 6 arası hiçbirşekilde beslemedim,sadece 2 gece zorluk çektik,3. gece alıştı. . akşam 8.5 ta gece uykusuna gidiyor.12 den önce uyandırmadan doyuruyorum ,sonra sabah 8 de uyanıyor en erken .
bebeklerin gece uyanması acıktığından değil alışkanlıkmış .kararlı olmak çok önemli ,sabırla denemenizi tavsiye ederim .ne kadar erken alıştırmaya başlarsanız o kadar rahat edersiniz hem siz hem de bebeğiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?