- 24 Temmuz 2023
- 62
- 37
- 8
- 30
- Konu Sahibi truvalikiz
-
Mamayla büyüyen bi çok bebek var sorun etmeyin malesef demeye bile gerek yok yani bende hem anne sütü hem mama veriyorum geceleri sadece emzirdiğim için rahatım çok şükür de sizin de düzeniniz oturur ağlamasına kıyamıyorsanz bi termos alın yatmadan sıcak suyu koyun baş ucunuza hızlıca yapın verin zaten zamanla o uyanmadan siz saatini ezberleyeceksiniz mamasını hazır edeceksinz ya da o siz hazırlarken beklemeyi öğrenecek hızlıca hazırlayacaksınız inşallah bebeğinizle dünyanın en güzel bağı ve mutluluğunu yaşarsınızArkadaşlar merhaba, bebeğimi malesef mama ile besliyorum sorum şu ki bebeğim gece acıkınca mutfağa koşup mama hazırlıyorum bu sırada o çok ağlıyor bir kaç dk sürüyor ama üzülüyorum, bebeğini mama ile besleyen varsa eğer nasıl hızlı ve pratik mama hazırlayabilirim kullandığınız bir ürün vs varmı nasıl yapıyorsunuz en hızlı sütüm gelseydi hiç böyle sorun olmayacaktı ama işte kısmet.
Termos alın yattiginiz odaya en kolay çözüm bu bende mamayla besliyorum bebeğimi gayet sağlıklı hiç korkma mama zehir değil sonuçtaArkadaşlar merhaba, bebeğimi malesef mama ile besliyorum sorum şu ki bebeğim gece acıkınca mutfağa koşup mama hazırlıyorum bu sırada o çok ağlıyor bir kaç dk sürüyor ama üzülüyorum, bebeğini mama ile besleyen varsa eğer nasıl hızlı ve pratik mama hazırlayabilirim kullandığınız bir ürün vs varmı nasıl yapıyorsunuz en hızlı sütüm gelseydi hiç böyle sorun olmayacaktı ama işte kısmet.
Once su sonra mama konulmasi gerekiyor amaBebisin uyanma saati bellidir, o saatlerde bebisten once uyanirsaniz kolay olur. Evde surekli kaynamis sogumus su bulunsun. Toz mamayi biberonda hazir bekletin gece yatak odasinda. Kaynamis ilimis su da yatak odanizda olsun. Bebis uyanir uyanmaz karistirip verirsiniz.
Ben bu işte uzmanım desem yeridir şimdi tane tane yazıyorum. Ama öncelikle şunu söylemek istiyorum lütfen kendini üzme bebeğine sevgiyle bakarak dokunarak okşayarak biberonuyla mama verdin mi emin ol hiçbir eksiği olmayacak . Ben çok yıprattım zamanında kendimi hepsi geçti ve keşke o kadar üzmeseydim kendimi diyorum şimdi.Arkadaşlar merhaba, bebeğimi malesef mama ile besliyorum sorum şu ki bebeğim gece acıkınca mutfağa koşup mama hazırlıyorum bu sırada o çok ağlıyor bir kaç dk sürüyor ama üzülüyorum, bebeğini mama ile besleyen varsa eğer nasıl hızlı ve pratik mama hazırlayabilirim kullandığınız bir ürün vs varmı nasıl yapıyorsunuz en hızlı sütüm gelseydi hiç böyle sorun olmayacaktı ama işte kısmet.
O sekilde yapin o zsman. Ekstra bir kap alip mamayi yaniniza koyarsiniz.Once su sonra mama konulmasi gerekiyor ama
Stanley termosum var yatmadan önce ona su koyarım mama kutusunu da getiririm odada durur bebek uyanınca veriyorum. Birde kalan mamayı falan da veriyorum 2 3 saatte bir şey olacağını düşünmüyorum. Üstüne biraz sıcak su ekleyip karıştırıyorum ılısın diye.Arkadaşlar merhaba, bebeğimi malesef mama ile besliyorum sorum şu ki bebeğim gece acıkınca mutfağa koşup mama hazırlıyorum bu sırada o çok ağlıyor bir kaç dk sürüyor ama üzülüyorum, bebeğini mama ile besleyen varsa eğer nasıl hızlı ve pratik mama hazırlayabilirim kullandığınız bir ürün vs varmı nasıl yapıyorsunuz en hızlı sütüm gelseydi hiç böyle sorun olmayacaktı ama işte kısmet.
StanleyÇok teşekkür ederim herkese peki hangi marka termos kullanıyorsunuz iyisi hangisi
Ben kiwininkini kullanıyorum üstünde dijital derecesi var su soğuduğunda anlıyorum hemen bende de bi termos birde matara var matarada da kaynamış soğumuş su var sıcak suyla karıştırıyorum şu ölçekli mama kapları gerçekten çok işe yarıyor geceleri 70-80 lira bişey dışarı çıkarken de koca mama kabını yanımda taşımıyorum ona ölçekleri koyıyorum benimki 5 ölçek içiyor mesela 3 bölmesi var her birine 5 koyuyorum 2 şer saatten 6 saati kurtarıyor en azından birde emzik verebilirsin tutuyorsa eğer o ağladığı zamanlarda yada babası varsa kaldır onu 2 dk pışpışlasın öyle kös kös yatmasınlar işe gidiyorlar diye Bizim işimiz daha ağırÇok teşekkür ederim herkese peki hangi marka termos kullanıyorsunuz iyisi hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?