• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim ve balık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balbocee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
102
2
116
39
İzmir
kızlar merhabalar,
bugün kızımın kontrolü için doktordaydık.10 aylık oldu bebişimm :nazar:
doktor balığa başlayalım dedi somonla başla dedi iglo nun dondurulmuşunu önerdi,bide yumurtanın beyazına başlayalım dedi...kızım muayene sırasında çok ağladı benide şaşırttı cimcime bende hikaye dinler gibi dinledim doktoru..soracaklarım kaldı tabi..

şimdii balığı sizler nasıl verdiniz ilk olarak?öğün haline getirmeden tadımlık başlayacağız değilmi?
balık bayat olursa süt ve ürünleri zararlı bildiğim kadarıyla...ama genede riske atmamak lazım yoğurt vermem o gün ama anne sütünü nasıl vericez?kahvaltıya peynir koymasakmı?
normalde doktorlar bas bas bağırır konserve dondurulmuş hazır gıdaya hayır diye ama neden doktor bana dondurulmuş balığı tavsiye etti?
bide yumurtanın beyazına başla dedi normalde yaşını bekliyoduk ama son zamanlarda yapılan araştırmalara göre anne sütü alan bebeklerde 10.ayda başlanabilir dedi..sizler neler yaptınız?bide çocuk nasıl çiğnicekki beyazını ya zaten yeni yeni pütürlü yiyo kıyma vs o da sulu olunca....
yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlarrrr.......

merhaba.,

benim kızımda 9.5 aylık ben yaklaşık 1 aydır somon balığı veriyorum.ama çorba şeklinde.somon balığının kılçıksız kısmını küüçük doğrayıp kereviz,havuç,dereoturla haslayıp blenderdan geçirip veriyorum.böyle çok seviyor.bazende ızgara şeklinde veriyorum.balığı verdiğim günlerde yoğurt yedirmiyorum.anne sütünde pek zzarar olcağını sanmıyorum ama.balığı dondurulmuş değilde büyük marketlerde balık kısmından alıyorum.yumurtayı bende 10 aylık olunca beyazını vermeye başlıycaam.pütürlü yemede pek sıkıntımız yok çünkü.

yumurtanın beyazına bizde erken başladık.
doktorumuzun dediğine göre anne sütünden bişey olmazmış

Back