- 22 Şubat 2025
- 146
- 73
- 13
- Konu Sahibi mihrimahinannesii
-
yok mu bi tavsiyebebeğim 3 ay olacak uyku problemimiz var. kızım aslında uyuyan bir bebek ama bir türlü uykuya dalamıyor. sallamaya alıştırmayayım dedim ama napacagımı şaşırdım. beyaz gürültü, emzik hepsini deniyorum onlar yeterli olmuyor . kendini uyarmasın diye kundak yapıyorum bu sefer de ondan cıkmak için uğraşmaktan uyanıyor. sallasam durunca uyanıyor. başka napabilirim ki
Süpürge sesini açtınmı acababebeğim 3 ay olacak uyku problemimiz var. kızım aslında uyuyan bir bebek ama bir türlü uykuya dalamıyor. sallamaya alıştırmayayım dedim ama napacagımı şaşırdım. beyaz gürültü, emzik hepsini deniyorum onlar yeterli olmuyor . kendini uyarmasın diye kundak yapıyorum bu sefer de ondan cıkmak için uğraşmaktan uyanıyor. sallasam durunca uyanıyor. başka napabilirim ki
süpürge saç kurutma hicbiri işe yaramıyor . kundak yapmıyorum tamam ama eli hep yüzünde onu napıcazSüpürge sesini açtınmı acaba
canım atakta olabilirr bisüre geçici olur kundaklamayı bırakabilirsin artık 3 aydan sonra istemiyolsr ve olmaması daha iyi olur bebe sıkıya gelemeyy loo bırak sindi kundağı
denicem umarım işe yarar. müzik listem ninni ve beyaz gürültülerle dolu zaten4. ayda uyku gerilemesi oluyor. O da olabilir. Rutininizde aynen devam edin. Bir sure sonra gececek.
Misty mountain cold diye bir sarki var youtubeda 3 saatlik versiyonu da var. Ben bebeklerimin o doneminde bu sarkiyi acarak uyuttum. Ne hikmetse sarki baslayinca sakinlesip uykuya daliyorlardi.
Internette yorumlara da bakabilirsiniz sarki icin bir cok insan bu sekilde uyutmus.
amin cok teşekkürler. cok da sarılırım ama daha fazla sarılmayı deneyeyim bir deAllahım sağlıkla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Bol bol sarılsanız belki size ihtiyaç duyuyordur.
Istersen bi eldiven tak kuzumsüpürge saç kurutma hicbiri işe yaramıyor . kundak yapmıyorum tamam ama eli hep yüzünde onu napıcaz
eldiveni de emiyorIstersen bi eldiven tak kuzum
insallah yarar. Ortami karartin, daha sonra muzigi acin bakalim ne yapacak. Benimkiler once durgunlasiyorlardi duyunca sonrasinda da uykuya daliyorlardi. Yalniz dis agrisi da olabilr. Uykudan once ben karanfilli su ile dis etlerine de masaj yapiyordum simdi aklima geldi.denicem umarım işe yarar. müzik listem ninni ve beyaz gürültülerle dolu zaten
denicem hepsini yeter ki uyusun bende biraz uyuyup dinleneyimBelki diş geliyordurve 4.ay uyku gerilemesi başlamış olabilir biraz zor geçiyo ama önce soğuk kompres ve kaşıma ile damakları rahatlatın derim sonra ayına göre yorgunluk olmadan uyutmayı deneyin. Şahsen kucakta memede ayakta her şekilde sallıyorum çünkü bir bebeğim daha var uyuyo kısa mısa ama uyuyo yani bi şekilde. 5.aya doğru rahatlıyolar stres etmeyin kendinize gelişimsel bişey tamamen
O şarkı ile ben bile uyuyorum ya çok normal iyi fikirmiş bu arada4. ayda uyku gerilemesi oluyor. O da olabilir. Rutininizde aynen devam edin. Bir sure sonra gececek.
Misty mountain cold diye bir sarki var youtubeda 3 saatlik versiyonu da var. Ben bebeklerimin o doneminde bu sarkiyi acarak uyuttum. Ne hikmetse sarki baslayinca sakinlesip uykuya daliyorlardi.
Internette yorumlara da bakabilirsiniz sarki icin bir cok insan bu sekilde uyutmus.
Ben de instagramda gormustumO şarkı ile ben bile uyuyorum ya çok normal iyi fikirmiş bu arada
Yanina o an üzerinizde olan kiyafetinizi cikarip birakin, bir lateks eldivenede pirinc doldurup poposunun uzerine koyun agirlik yapsin. sizin kalktiginizi anliyordur obebeğim 3 ay olacak uyku problemimiz var. kızım aslında uyuyan bir bebek ama bir türlü uykuya dalamıyor. sallamaya alıştırmayayım dedim ama napacagımı şaşırdım. beyaz gürültü, emzik hepsini deniyorum onlar yeterli olmuyor . kendini uyarmasın diye kundak yapıyorum bu sefer de ondan cıkmak için uğraşmaktan uyanıyor. sallasam durunca uyanıyor. başka napabilirim ki
ya süt emdikce karın agrısı gibi kıvranıyor ve meme reddi yapıyor süt alerjisi testi yaptırdık yok cıktı ama kakasında mukusluk cıvıklık var hep ve hep karnı agrıyor gibi bilemedimBebeğinizi rahatsız eden bir şey olmadığından emin misiniz? Çok sıcak yada soğuk geliyor olabilir. Ağrısı olabilir. Aç olabilir. Uykuya dalamıyorsa bir sıkıntısı vardır illa ki.
Bir de bebekler çok yorgun olunca uyuyamıyor. Uyku sinyallerini aldığınız an uyutun, hiç bekletmeyin yorulsun da kolay uyusun diye.
O zaman bir doktorunuza danışın. Belki karnı ağrıdığı için uyuyamıyordur.ya süt emdikce karın agrısı gibi kıvranıyor ve meme reddi yapıyor süt alerjisi testi yaptırdık yok cıktı ama kakasında mukusluk cıvıklık var hep ve hep karnı agrıyor gibi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?