bebeğim uyurken sürekli hareket halinde

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
merhaba arkadaşlar 4 aylık oğlum var gündüz uykusu yok denecek kadar az en uzun uykusu 20-30 dakika gece ve gündüz uyuttuğumda da sürekli hareket halinde çok çabuk uyanıyo. ellerini kundak gibi sardım yine uyumadı ne denediysem çare olmadı uykuya dalma süreci çok uzun akşamları uykuya dalması 2 saati buluyor önerilerinizi bekliyorum..

4 aylik bebegin gaz sancisi olabilir.yada bir rahatsizligi olabilir mi.bebegim 3 bucuk aya kadar kolikti.cok sikinti cektim.sonra uykulari duzeldi.simdi 7 aylik olacak yine uykusu bozuldu.dis cikardi cunku.donem donem olabiliyor uyku problemi.bebegini iyi gozlemlemeni tavsiye ederm.rahatsizligi olmadigindan emin olmalisin.allah kolaylik versi.cocuk buyutmek cok zormus.

Takip ediyorum gazını çıkardı mi kakasini ne zaman yaptı ben ne yersem daha rahat yediklerime dikkat ederim. Ama uykuya çözüm bulamadım tek sıkıntımız bu bazen buna şükür diyorum bazen uykusuzluk ve yorgunluk ağır geliyor. Sürekli ilgi oyun ve kucak istiyor. Ben ne kadar kendi kendine uyutmaya yatmaya alistirdiysam b7yükler o kadar kucağa alistirdi uğraşmalarım sınır bozukluğu ve çocuğun sağlamasıyla kaldı uykuda bu sorununda büyük payı var sanirim

aynı sıkıntıları bende yasamıstım bebegım 4 aylık felan sureklı hareket halındeydı elını ağzına gotururu veya sureklı kıpırdanırdı 5. ayda felan kendı kendıne gectı

Back
X