Bebeğim uyurken her sese uyaniyor

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
634
18
Abisi var dört yaşında. Onun da bir nebze sessiz olmasını saglayabiliyorum. Hep tartismaya başladık oğlumla ses yüzünden. Siz nasıl yapıyorsunuz hanımlar? Bebeklere uygun kulak tıkacı var midir bilgisi olan? : (

Alışsın canım ,bi süre sonra alışır zor oluyo ama .benim buyuk kızım var hiç sus demem , bebekte fazla rahatsız olmuyo şükür . ilerde sıkıntı olur senın için , hem buyuk çocuga da yazık

Bebeğim 22 günlük arkadaşlar. Gelen yorumları dikkate aldım, karismiyorum oğluma. Ama şuan bile uyandı odasında ağlıyor benim minik. Nasıl olacak, nasıl alışacak bilmiyorum. Normal konuşma sesi olsa uyanmaz. Oğlum guluyor, bağırıyor, oyuncaklarının sesi vs.

Allah yardimcin olsun
Sabirli ol karnini iyi doyur
Derin uykuya dalmasini sagla
Mesajınızı okur okumaz, uyguladım. Demek ki işim var o, bu, şu var diyerek yarım doyurup, uyumasını bekliyordum miniğin. Mesajınızdan sonra, uyuyup memeyi bırakana kadar emzirdim sonra koydum yatağına ve uyanmadı henüz, derin uyuyor demek ki yoksa ses aynı ses evde çok yararlı bir tavsiye verdiniz. Allah razı olsun, bir garip anne

Zamanla alışır. O kadar da çıt çıkmasın diye kendinizi sıkarsanız ilerde daha cok sorun yaşarsınız .uyansın bir daha uyur . Tamamen sessiz ortama alıştırmak daha kötü . Arkadaşımın çocuğu öyle uyur ki top patlasa bebek duymaz .çünkü kızın annesi büyütmüş bebeği ve kadının kulağı az duyduğu için bağırarak konuşuyor bebeği de böylece sese alıştırmış .bebek düğünde bile uyanmıyor annesi bu konuda rahat .

O kadar minnakken uyanmaması lazım seslere. Gaz sancısı vardır muhtemelen tetikte uyuyordur o. Oğlunuza kızmayın.

Oğlum evde degilken pek uyanmiyor o yüzden anladım seslere hassas olduğunu. Oğlum yanında ses yapınca memeyi bırakıp ağlıyor sese çok hassas. Bugün iyice doyurup yatırınca bayildi uyudu ama, bundan sonra iyice doyurmadan uyutmak yok

Aynı durumu yaşadım sanırım kızım 3yasindaydi tabiki bağıran oynayan çocuk ona sessiz ol diyrdum ama bu seferde onun oyun şeklini kisitliyrdm sonra bebegimide kiziminda yanında uyuttum sesli yerde sonra içeri besigine bıraktım sesle uyuyunca ilk başlarda zor olsada şimdi her şeye uyanmiyor

Cumlemizden razi olsun
❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…