Bebeğim Uyumuyor !!!

SU274

İLHAM VEREN PERİM
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
129
6
68
slm arkadaşlar , bebeğim neredeyse 3 aylık , gündüzleri gün boyu uyuyor şayet gece 11 gibi başlıyor sabah 5 e kadar uyanık, sürekli göğsümde kalmak istiyor emmiyor ağzında bekletiyo ,çektiğim an ağlıyo ,yalancı meme veriyorum almıyor ,yorgunluktan sütüm azalıyor bebeğime verimli olamıyorum , ne yapıcam ? böyle olan var mı?
3 aylık bebeğin bu kadar saat uyanık kalması normal mi?

Bildiğim bu aydan sonra uyku düzene giriyor gündüzleri uyanık tutmaya bak belki geceleri uyur bide gece yatmadab önce banyo yaptırıp yap etkisini göredeksin

Benimde oğlum 1 buçuk aylık ne gece ne gündüz hiç uyumuyor günde 16-20 saat uyuması gerekirkn biz 10 saat anca gazmızda yok ama uykumuzda biriside benm derdime deva olursa mutlu olurum

artık banyoda fayda etmez oldu ,şuan mızmızlanıyor sarhoş gibiyim , akşam 8te uyandı hala uyanık , kucakta oda oda gezmek istiyor, yada göğüste kalmak ,sütüm mü yetmiyor acaba ? diyetisyene sordum kilo alımı iyi sütün yetiyor dedi , neden peki göğüste kalmak istiyor sürekli

Gaz sancisi cekiyorsa gece memeni ister ne hikmetse bebeklerin sancilari gece tutuyor gunduz biraz yormaya bak oyna uyanik tutmaya calis uyku saatlerini kaydirarak.yavas yavas duzene girebilirsin gece cayi verebilirsin bebegine rahatlatir ve benimde tavsiyem bamyo yaptirman hem rahatlatir agrisi varsa hafifletir birde gece cayi verirsin uyur insallah gecicek bugunlerde oturucak rayina insallah

Benim kizimda 2 aylik hem emiyor hemde mamz veriyorum amz bi turlu kendi uyumuyor.yatiriyorum sallanan besige uyumuyor banada biri yardim edebilif mi? Elimde sallayinca uyuyor.

evet sanırım gaz sancısından uyumuyormuş bugun bebeğime metsil gaz damlası aldım ,alırken teredettüd ettim çünkü fiyatı 3,5tl normalde colinox 35tl ve bıogaıa 40tl aldığım için böyle ucuz gaz damlası bebeğime zarar verirmi diye çok düşündüm ama yan etkisi yokmuş nettede güzel yorumlar okudum ,akşam 7 gibi verdim, 8 damla yazıyordu 4 damla verdim ,bu saatlerde uyanık olması gereken bebeğim maşallah şuan mışıl mışıl uyuyor ,az önce hem özledim hem dayanamadım acıkmıştır diye uyurken emzirdim
gündüz uyanık tutmak için oyun halısıda aldım belki ilgisini çeker diye
papatya çayıda aldım ama gerek kalmadı
hava soğuk olduğu için 2günde bir yaptırıyorum banyosunu ama hiç fayda etmiyordu 20dk max uyuyordu , dün sabah 6bucukta uyudu mahvoldum , şuanki duruma hala inanamıyorum ,maşallah 41kere

Benim kizimda 2 aylik hem emiyor hemde mamz veriyorum amz bi turlu kendi uyumuyor.yatiriyorum sallanan besige uyumuyor banada biri yardim edebilif mi? Elimde sallayinca uyuyor.

ben hiç mama vermedim , markasını değiştir belki gaz yapıyordur ,
keşke sallamaya alıştırmasaydın ,daha çok küçük bence bu huyundan vazgeçirmeye çalış ilerde çok zorlanırsın
ben emzırdkten sonra gazını çıkarmak için pıt pıt sırtını tıpışlıyorum bu çok hoşuna gidiyo hemen dalıyo ,sende göğsüne yaslayıp bunu deneyebilirsin

Bnimde oğlum sallamaya alıştı vazgeçirmek için herşeyi denedim ama ben sallamasam kaynvaldem hiç durmuyo sallamaya başlıyo bazen emerken uyuyo bazen yanıma veya göğüsüme yatıca uyuya kalıyo nasıl vazgeçire bilirim

l

Artik omzumda dalmiyor ki cok hareketli hele uykush gelip uyuyamadiysa ortaligi yikiyor napcam bilmiyorum.

normal canım merak etme benim oglumda gündüz uyumuyor gece uyuyor bende emzirmeye mamay akaldıramıyorum bende onun derdini çekiyourm bebegim mam yemeyince içim acıyor yastıgının yanına lavanta koy uykusunu getirir

senınkisi iyimiş :) gece uykusuzluğu insanı sersemletiyor ,gündüz benımle birlikte uyanık kalması iyi olur , oyun halısını tereddütlü almıştım 3 ay çok erken diye ama çok işe yaradı sürekli sallanan oyuncaklara vuruyor tepki veriyor ,herkese tavsiye ederim ,şuan bebeğim uyanık ama mızmızlanmıyor oyuncaklarıyla oynuyor

kaç aylık oğlun ? her defasında göğsünde uyumasını bekle hiç sallama ilerde çok pişman olursun , ağırlaştıkça çok zorlanırsın , ben cevremde görüyorm 3 yaşındaki bebeği bile sallayanlar var ,alışkanlık olunca başka türlü uyumuyorlar malesef

l

Artik omzumda dalmiyor ki cok hareketli hele uykush gelip uyuyamadiysa ortaligi yikiyor napcam bilmiyorum.

çokmu uzun süreli sallıyorsun ,aynen çok hareketli bazen benımkiside göğüste uyumayınca sırtını pışpışlıyorum işe yarıyor

allah nasip ederse banada gelicek bu hafta içi oyun halısı baktım fiyatı çok pahalı geldi ban sag olsun ablamın görümcesinin gelininde varmış fazla kullanmamış onu temizleyim kullanıcam seninkinin resmi varmı koyarmısınbugün gündür sabah 9 bri kalktı uyumadı ayagımda saaldın yarım saat anca uyudu bıraktım hayde uyandı halayayemegi zor yaptım inan pusetine koydum seslene seslene yemek yaptım minik boyuna bakmadan beni parmagında oynatıyor prematürem

Canim canim canim benim kader arkadaş im benim kizim simdi 4 yasin da ve senin dönemin deyken bizde ayni sini yasa dik gecesini gündüz ünü karistirmis gündüz uyanik tutmaya çalisin yüzünü felan yikayin ve asla ama asla agladiginda hep kucaginiza almayin ben yaptim ve hala cerebesini çeki yorum bir akin ağlasun biseycik olmaz

çokmu uzun süreli sallıyorsun ,aynen çok hareketli bazen benımkiside göğüste uyumayınca sırtını pışpışlıyorum işe yarıyor

Geceleri yine emerken uyuya kalkyorsa gündüz ben bırakınca oğlumu sallanırken buluyorum 1 buçuk aylık oğlum bide bişey daha soracağım benim eşim askerde olduğu için ben oğlumla beraber yatıyorum kokuma alışırsa bırakması zor olurmı beni

Ah canim yaa senin bebis geceyle gunduzu karistiriyor. Gunduz 16 da uykusu geliyorsa 1 saat oyala 17 de uyusun bi sonraki gunde 18 e kadar bekle bu sekilde 21 e kadar flan ertelemeye calis benim esim bebekliginde oyleymis. Jayinvalidem anlatiyor bide erkek kardesi var biri gunduz uyurmus biri gece kadincagiz kafayi yicekmis doktor gecesiyle gunduzu karistirdigini soylemis ve yavas yavas uykusunu duzeltmisler insallah ugrasmazsiniz fazla senin icin cok zor gece uyuma gunduz uyuma ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…