Bildiğim bu aydan sonra uyku düzene giriyor gündüzleri uyanık tutmaya bak belki geceleri uyur bide gece yatmadab önce banyo yaptırıp yap etkisini göredeksin
Benimde oğlum 1 buçuk aylık ne gece ne gündüz hiç uyumuyor günde 16-20 saat uyuması gerekirkn biz 10 saat anca gazmızda yok ama uykumuzda biriside benm derdime deva olursa mutlu olurum
Gaz sancisi cekiyorsa gece memeni ister ne hikmetse bebeklerin sancilari gece tutuyor gunduz biraz yormaya bak oyna uyanik tutmaya calis uyku saatlerini kaydirarak.yavas yavas duzene girebilirsin gece cayi verebilirsin bebegine rahatlatir ve benimde tavsiyem bamyo yaptirman hem rahatlatir agrisi varsa hafifletir birde gece cayi verirsin uyur insallah gecicek bugunlerde oturucak rayina insallah
Benim kizimda 2 aylik hem emiyor hemde mamz veriyorum amz bi turlu kendi uyumuyor.yatiriyorum sallanan besige uyumuyor banada biri yardim edebilif mi? Elimde sallayinca uyuyor.
ben hiç mama vermedim , markasını değiştir belki gaz yapıyordur ,
keşke sallamaya alıştırmasaydın ,daha çok küçük bence bu huyundan vazgeçirmeye çalış ilerde çok zorlanırsın
ben emzırdkten sonra gazını çıkarmak için pıt pıt sırtını tıpışlıyorum bu çok hoşuna gidiyo hemen dalıyo ,sende göğsüne yaslayıp bunu deneyebilirsin
lben hiç mama vermedim , markasını değiştir belki gaz yapıyordur ,
keşke sallamaya alıştırmasaydın ,daha çok küçük bence bu huyundan vazgeçirmeye çalış ilerde çok zorlanırsın
ben emzırdkten sonra gazını çıkarmak için pıt pıt sırtını tıpışlıyorum bu çok hoşuna gidiyo hemen dalıyo ,sende göğsüne yaslayıp bunu deneyebilirsin
slm arkadaşlar , bebeğim neredeyse 3 aylık , gündüzleri gün boyu uyuyor şayet gece 11 gibi başlıyor sabah 5 e kadar uyanık, sürekli göğsümde kalmak istiyor emmiyor ağzında bekletiyo ,çektiğim an ağlıyo ,yalancı meme veriyorum almıyor ,yorgunluktan sütüm azalıyor bebeğime verimli olamıyorum , ne yapıcam ? böyle olan var mı?
3 aylık bebeğin bu kadar saat uyanık kalması normal mi?
normal canım merak etme benim oglumda gündüz uyumuyor gece uyuyor bende emzirmeye mamay akaldıramıyorum bende onun derdini çekiyourm bebegim mam yemeyince içim acıyor yastıgının yanına lavanta koy uykusunu getirir
Bnimde oğlum sallamaya alıştı vazgeçirmek için herşeyi denedim ama ben sallamasam kaynvaldem hiç durmuyo sallamaya başlıyo bazen emerken uyuyo bazen yanıma veya göğüsüme yatıca uyuya kalıyo nasıl vazgeçire bilirim
l
Artik omzumda dalmiyor ki cok hareketli hele uykush gelip uyuyamadiysa ortaligi yikiyor napcam bilmiyorum.
senınkisi iyimiş :) gece uykusuzluğu insanı sersemletiyor ,gündüz benımle birlikte uyanık kalması iyi olur , oyun halısını tereddütlü almıştım 3 ay çok erken diye ama çok işe yaradı sürekli sallanan oyuncaklara vuruyor tepki veriyor ,herkese tavsiye ederim ,şuan bebeğim uyanık ama mızmızlanmıyor oyuncaklarıyla oynuyor
slm arkadaşlar , bebeğim neredeyse 3 aylık , gündüzleri gün boyu uyuyor şayet gece 11 gibi başlıyor sabah 5 e kadar uyanık, sürekli göğsümde kalmak istiyor emmiyor ağzında bekletiyo ,çektiğim an ağlıyo ,yalancı meme veriyorum almıyor ,yorgunluktan sütüm azalıyor bebeğime verimli olamıyorum , ne yapıcam ? böyle olan var mı?
çokmu uzun süreli sallıyorsun ,aynen çok hareketli bazen benımkiside göğüste uyumayınca sırtını pışpışlıyorum işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?