• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim Laringomalazi | Yaşadıklarımız ve Paylaşımlarımız

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Seni o kadar iyi anliyorum ki benim de ikizlerimden biri 1800 dogdu ve solunum yolu gelismemis dar dediler.
5 aylik oldu cocuk ama gelisimi cok geriden gelio
Nefes cok zor aliyo ve uyumuyor 5 dakika kestiriyor sonra uyaniyor hep agliyor.
Hep kusuyor.
Doktor buyuyene kadar böyle gecmez diyor birde fıtığı var
Hic uyumuyorum bazen deli oluyorum sabrim tükeniyor
Allahim sifa verir insallah sanada banada 🤲

merhaba üzerinden yıllar geçmiş bebeğiniz ne zamam düzeldi ben 11 aydır çekiyorum bunu herkes hasta mı diyor ve nezle olduğunda hayatımız zindana dönüyor şuan bi çare arıyorum ama yok

39 haftalık doğum yaptım begegimi görmeden aldılar benden once enfeksiyon var dediler 1 gün sonra Laringomalazi olduğunu öğrendik taburcu olup eve geldim hergün süt sagip yolluyirum enfeksiyon bitince bana verirler umudu ile bekledim bugün gittim güzel bir haber alırım diye oğlumu gece beslerken boğulmuş nefessiz kalmış makineye bağlamışlar zaten oksijen desteği almadan nefes almıyor sırt ustu yatamıyor. Doktor KBB doktoru gelip kamera ile boğazına bakip hastalığının derecesini olcecek cerrahi bir işlem gerekebilir dedi doktoru ağlamaktan sütüm kesilecek doktorum bana bu bebeği sana versem evde bakamazsın dedi nefes bile alamıyor tek başına solunum cihazına bağlı.. Neler bekliyor beni bilmiyorum cerrahi yöntemini araştırdım hiçbir bilgiye ulaşamadım

Back