• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim uyumuyor

su_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
180
0
46
Mardin
arkadaşlar bebeğim nerdeyse hiç uyumuyor gündüz 2 veya en fazla 3 saat uyuyor gecede her 2 saatte bir kalkıyor sabaha karşı yine uyanıyor toplam 8 saat falan benim gibi aynı durumda olan varmı bebeğim 43 günlük bende şubat annesiyim yardımlarınızı bekliyorum inanın çok zor çıldırıcam...

arkadaşlar bebeğim nerdeyse hiç uyumuyor gündüz 2 veya en fazla 3 saat uyuyor gecede her 2 saatte bir kalkıyor sabaha karşı yine uyanıyor toplam 8 saat falan benim gibi aynı durumda olan varmı bebeğim 43 günlük bende şubat annesiyim yardımlarınızı bekliyorum inanın çok zor çıldırıcam...

canım karnı tam doymuyor olabilir mi
bizimkide öyleydi tam ememiyordu benden şimdi rahatsızlığımdan dolayı tek göğsümü sağıyorum emzirdikten sonra 100 cc de biberonla veriyorum gazı yoksa güzel uyuyor gceleri en az 4 saat uyuyr yani

canım kaç günlük bebeğin ?bende mama veriyorum aç değil yani hem anne sütü hemde mama alıyor gündüz uyuyormu bebişin?

canım kaç günlük bebeğin ?bende mama veriyorum aç değil yani hem anne sütü hemde mama alıyor gündüz uyuyormu bebişin?

2 gün sonra 2 aylık olucak canım.ben hiç mama vermiyorum ama gün içinde tek göğsümü sağmak zorundayım mastitten dolaı sağdığım sütleride biberonla veriorum.mama veriyorsan eğer açlıktan değildir uykusuzluğu başka bir sıkıntısı belkide gazı vardır

benimki gündüz 2 saat uyursa ne ala ki çoğu zaman uyumuyor hep kucakta ağlıyor belki ben uyutmayı bilmiyorumdur anlamıyorum geceleri 2 saatte bir uyanıyor tükendim artık dr da söledim gaz ilacını ver dedi ama oda işe yaramadı yorgunum hemde çok..

Benım oğlum da 2 ayını doldurdu ve hala uyumuyor,üstelik bu aralar daha bi huysuz,bayılıyorum şu emip gazını çıkarıp mışıl mışıl uyuyan bebeklere...
Kayınvalideme göre zamane bebeklerinin uyumamasının en buyuk nedeni kundak yapılmaması,başta mantıksız gelmişti ama sanırım doğru,hani şu 5 S kuralı var ya amerikalı prof'un onun ilk maddesinde de kundaklayın dıyor.
Sanırım bebek hareketleri henüz refleks olduğu için kendini uyandırıyor,ben de baştan beri kundak yapmadım hu saatten sonra da hayatta sardırmaz kendını benımkı ama 2. çocuğum olursa kesınlıkle kundağı deneyeceğim uykusunu düzene sokana kadar...

valla kızlar benim kızım 14 aylık oldu bende 2010 şubat annesiyi yani şu kadarını söyliyim uyuyan çocuk uyuyor uyumyan çocukda neyapsan uyumuyor.ben hala uyku problemiyle uğraşıyorum ilk 3 ay gazı vardı uymuyodu 5ve 6 aylarda uyumaya başaladı dedim sonra gene değişti ki 1 ay öncesine kadar gündüz ve gece sadece 4 saatlik uykuyla aykada duruyodum yürümeye başlayınca biraz daha düzeldi ki oda mesela dün gece 11 de yattı gece 5 kez kaktı sabah 7 de tamamen uyandı.demem oki kundak yapın onun etksi oluyo kolları sarın ayaklarını serbest bırakın ki ayaklarıyla hareket edip gazını rahat çıkrsın her akşam şimdi havalar güzelleşiyo yatmadan önce banyo yaptırın masaj yapın karnının doyduğundan emin olun uytun eğer hasta değilse güzel uyur zaten .ben uyku sorunuzmuzla ilgili doktora gittiğimde bazı çocukar uykuyu sevmez bazılarıda genetik olarak birine çekmiş olabilir buna yapcak hiçbişey yok demişti aklınızda bulunsun...

kesinlikle kundak yap etkisini hemen göreceksin kızımı ne zaman kundaklamasam mümkün değil uyumuyor en fazla yarım saat uyuyor kunadak yap ama çok sıkma benim bebeğimde 33 günlük

kundak olayına katılıyorum bende yapıyorum geceleri ayakları serbest ama kollarını sıkıca sarıyorum.böyle yapınca epey uzun uyuyor.yoksa kolları onu uyandırıyor.sıçrıyo hatta kolları yüzüne çarpıyo uyanıyo.dene bencee

kızlar aynı sorun bendede var kızım 41 günlük gündüz nerdeyse uyumuyor gecede 2,3 saatte bır uyanıyor zor uyuyor.sütüm hiç gelmıyor mama ile beslenıyor bu durum nezaman düzelicek bilemiyorum.

kızlar aynı sorun bendede var kızım 41 günlük gündüz nerdeyse uyumuyor gecede 2,3 saatte bır uyanıyor zor uyuyor.sütüm hiç gelmıyor mama ile beslenıyor bu durum nezaman düzelicek bilemiyorum.

slm arkadaşım benim kızımda gündüz hiç uyumuyor gecede 2 saatte bir uyanıyor hiiç iş yapamıyorum uyanıkken hep ağlıyor benimde sütüm az mama takviyesi yapıyorum bu benim ilk bebeğim çok deneyimsizim benim kızım 47 günlük....aptamin 1 veriyorum sen hangi mama yı veriyosun?

uyumayan bebk uyumuyor kızlar..malesef tecrübeyle sabit..büyük oğlumda 1 yı uykusuz kaldım..bi kere gece saymaya kalktım 25 defa kalkmışım..sonrasını saymadım..beşik başında ayakta uyurdum,gece artık uykusuzluktan ağlardım..bu çocuk uyumaz mümkün değil ömrüm böyle geçecek derdim...şimdi 4 yaşında ve başında davul çalsan uyanmıyor...demem o ki...1 yıl sabredin..sonra unutacaksınız benim gb 2. bile yapacaksınız:1:sabır

slm arkadaşım benim kızımda gündüz hiç uyumuyor gecede 2 saatte bir uyanıyor hiiç iş yapamıyorum uyanıkken hep ağlıyor benimde sütüm az mama takviyesi yapıyorum bu benim ilk bebeğim çok deneyimsizim benim kızım 47 günlük....aptamin 1 veriyorum sen hangi mama yı veriyosun?

bende aptamil 1 kullanıyorum.

Bende kundak yapıyorum kızlar ve uyku problemimiz yok çok sukur:nazar:
Elleri açık kaldığı zaman surekli yüzünü gözünü ovup duruyo ve uyuyamiyo hatta emziğini bile cikariyo ve çığlığı basiyo.
Benim merak ettigim kac aya kadar böyle yatircaz
Ne zaman düzelir bu refleksler?

merhaba bende gheceleri yarım kundak yapıyorum yani ellerini sıkı sıkı sarıyorum battaniyesiyle ayakları serbest kalıyor böylece gece hiç uyanmadan 5 saat uyuyor sonra mamaya kalkıp tekrar 3 saat uyuyor sıkıntım yok çok şükür. gündüzleri çok zor uyuyor toplam 3 saat oda bölük bölük aman diyorum geceleri uyusunda gündüz nasılsa zaman geçiyor:1:

Back