sanki benim 1.5 sene önceki halimi anlatıyorsun oglum 2 yaşında 4.ayını bitirdikten sonra bir haller oldu geceleri hiç uyumamaya başladı aynı anlattıgın gibi yarım saate bir kalkıp aglıyordu her şeyi yaptım ama malesef kaç dr götürdüm karnını tıka basa doyurdum yatagınıdegiştirdim ama malesef sadece bunu çekecekmişim tam 1,5 sene çektim yeni yeni uyumaya başladı.belki seninkinin başka derdi vardır bilemiyorum benim yaptıklarım bir işe yaramadı allah kolaylık versin
sadece uyanık mı kalıyor yoksa ağlaması keyifsizliği mi var?
şu anda oğlum 5.5 aylık hala uykusu düzene girmedi geceleri her saat başı bazen yarım saatte kalkıyorum önceleri sadece emip uyuyor:çok üzgünüm::çok üzgünüm:du 2 aydan beri emdikten sonra uykusu dağılıyor ve ben ayağımda sallayarak uyutuyorum buda yetmezmiş gibi bıraktığım an uyanıyor yani hiç uyumuyorum gibi birşey.geceler kabusum oldu bu saatten sonra yalancı memeye alışırmı çok uğraştım ama almamıştı simdi tekrar uğraşsam alırmı acaba[/QUOT
öncelikle güle güle buyut ne zaman dogdu zaman akıyor vala daha dun takvimini yaptık :)
benim kızda cok uyanırdı valla öyle böyle geciyor zaman gece 10 kere uyandıgımı bi,lirim aclıkta yapabilir
bide agrı kesici ver bakalım bazen ben verirdim ıkınması varsa gazı falan ondanda uyuyamaz
belkide uykusu yetiyordur 15 ayı bitti kızım hala gece uyanıyor 3 saate bi mama yerdi bide beni emiyor hala da yer mama gece 3 kere mama veriyom arada da emiyor düşün artık-tatlicadiarzu-
öncelikle güle güle buyut ne zaman dogdu zaman akıyor vala daha dun takvimini yaptık :)
benim kızda cok uyanırdı valla öyle böyle geciyor zaman gece 10 kere uyandıgımı bi,lirim aclıkta yapabilir
bide agrı kesici ver bakalım bazen ben verirdim ıkınması varsa gazı falan ondanda uyuyamaz
belkide uykusu yetiyordur 15 ayı bitti kızım hala gece uyanıyor 3 saate bi mama yerdi bide beni emiyor hala da yer mama gece 3 kere mama veriyom arada da emiyor düşün artık-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?