- 18 Şubat 2021
- 13
- 10
- 3
- 28
- Konu Sahibi Busraaefemm
-
Emiyorsa bolbol emzirin. Yutkundukca bogazi aciyodur muhtemelen enf. Varsa. İlaclar ancak yarin aksamdan sonra etki gosterir. Burnu tikaliysa o yuzden de uyumaz. Burnunu açık tutmaya çalışın. Evde nem ölçer varsa takip edinMerhaba kızlar oglum 8 aylık boğaz enfeksiyonu diye antibiyotik 2 tane ateş düşürücü birde prospan diye bitkisel bi şurup verdiler uyumuyor hastalandigindan beri antibiyotiği bugun basladim sabah ve akşam verdim devam edicem kac günde etkisini gösterir ne zaman iyileşir aglamasina kiyamiyorum
Yok örtmuyorum zaten ortmeyince buz gibi oluyor örtünce ateşi cikiyor simdi kendi uyudu korkudan ben uyuyamiyorum insallah bi an önce iyileşir bir bebek hastayken annr psikolojim çöküyorÇok geçmiş olsun. Üzülme annesi bebişler böyle böyle büyüyor işte. Hele bir yarın olsun biraz daha iyi olur yavrunuz. Ateşini takipte kalın ilaçlara başladıktan sonra her an daha iyi hisseder zaten biraz vücudu rahatlasın uyur mışıl mışıl. Üzerini çok örtmeyin
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 3 güne gösterir ilaçlar etkisini öyle biliyorum yanlış değilse.Merhaba kızlar oglum 8 aylık boğaz enfeksiyonu diye antibiyotik 2 tane ateş düşürücü birde prospan diye bitkisel bi şurup verdiler uyumuyor hastalandigindan beri antibiyotiği bugun basladim sabah ve akşam verdim devam edicem kac günde etkisini gösterir ne zaman iyileşir aglamasina kiyamiyorum
Emiyorsa bolbol emzirin. Yutkundukca bogazi aciyodur muhtemelen enf. Varsa. İlaclar ancak yarin aksamdan sonra etki gosterir. Burnu tikaliysa o yuzden de uyumaz. Burnunu açık tutmaya çalışın. Evde nem ölçer varsa takip
Yani o kadar da üşütmesin yine de incecik bir şey örtün o zaman bacaklarına.Yok örtmuyorum zaten ortmeyince buz gibi oluyor örtünce ateşi cikiyor simdi kendi uyudu korkudan ben uyuyamiyorum insallah bi an önce iyileşir bir bebek hastayken annr psikolojim çöküyor
Valla bizim zaten ara sıra takıntımız uyandığında açıyorum suanda telefondan ama o sustuğu gibi kendisi ağlıyor normal uyuttum simdi insallah biraz uyurda dinlenir kuzumFön makinesini açın.Çocuklar bu sesle hemen uyur. Ama sadece bu dönem için. Sonra yani ileriki yaşlarda takıntı haline gelebiliyor.
Amiinn insallahhh cok teşekkürlerÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 3 güne gösterir ilaçlar etkisini öyle biliyorum yanlış değilse.
Kıyamam kurban olurum ya o bebişe
Rabbim banada evlat nasip eder inşallah
Anladim yine de mamayi da sık sık teklif edin bogazi yumusar belki. Suyu falan ılık verin. Omzunuza alip masaj yapabilirsiniz rahatlayıp uyuyabilir belki. Ben genelde fon müzikleri acip rahatlatiyorum cocuklarimiYok emmiyor malesef 40 günlükken mamaya başlattı doktor sütünü birakti sonrasında
Öyle yapicam artik dün sabah 5e kadar hastanedeydik sonra hic uyumadik Bugunde kendi huysuzlaniuor kör olcam az kaldiYani o kadar da üşütmesin yine de incecik bir şey örtün o zaman bacaklarına.
Ateşini kontrol edip uyuyabilirsiniz içinizi ferah tutun saatbaşı alarm kurup kontrol edin sabaha daha iyi olacakk
Allah size ve her isteyene nasip etsinÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah 3 güne gösterir ilaçlar etkisini öyle biliyorum yanlış değilse.
Kıyamam kurban olurum ya o bebişe
Rabbim banada evlat nasip eder inşallah
Tabiki sık araliklarla vermeye çalışıyorum benim oğlum fön makinesi sesini seviyor ama uykuya dalınca ben o kapanınca ağlıyor malesefAnladim yine de mamayi da sık sık teklif edin bogazi yumusar belki. Suyu falan ılık verin. Omzunuza alip masaj yapabilirsiniz rahatlayıp uyuyabilir belki. Ben genelde fon müzikleri acip rahatlatiyorum cocuklarimi
Amin inşallahAllah size ve her isteyene nasip etsin
Şuan hastayken baska care yok maalesef. Hastalik dönemi genel olaram uykusuz gecer bizde de :'(Tabiki sık araliklarla vermeye çalışıyorum benim oğlum fön makinesi sesini seviyor ama uykuya dalınca ben o kapanınca ağlıyor malesef
Ben 31 yaşındayım hala fön makinesi olmadan uyuyamıyorum. Hatta bir ara öyle bir seviyeye gelmişti ki gün içerisinde fön makinesi sürekli açıktı. O olmayınca kendimi çok huzursuz hissediyorum. 100 lerce fön makinesi bozmuşumdur. (hiç abartmıyorum) gitmediğim psikolog kalmadı ama bir çözüm bulamadım. Düşünün ki eşimle evleneceğiniz zaman bu durumu anlattım. Kabul etmese evlenmedim. Şimdi uyumadan önce 10 dk birlikte fön makinesini dinliyoruz sonra o kapatıyorValla bizim zaten ara sıra takıntımız uyandığında açıyorum suanda telefondan ama o sustuğu gibi kendisi ağlıyor normal uyuttum simdi insallah biraz uyurda dinlenir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?