• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim uyumuyor acil yardım

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
benim 30 günlük bebeğim var. özellikle 1 haftadır geceleri 11den sabah 5e kadar 3 kere uyanıyor. 5 ten sonra öğlen 12ye kadar uyumuyor. asırı gaz sorunu var ne yapsam fayda etmedi. papatya cayı veriyorum gece yarısı kucagımda evi dolastırıyorum. fena halde kucagımada alıstı.gündüz uyumuyor gece uyumuyor. hem bebişim için üzülüyorum hemde pilim bitmek üzere hasta olup bakamamaktan korkuyorum. lütfen acil cevap verin..

aynı problem bendede var kırkıda çıktı bugün 47 günlük oldu ama gece 12 ye kadar kesinlikle yatmıyor gaz probleminden yatmıyor bende ne yaptıysam susturamıyorum kucakda pış pışlamaktan ne yapacağımı şaşırdım. geceleride 12de yatıyorsa 3de uyanıyor emmek için yani bu normal bişey ama gündüz uyumamasının nedeni gaz probleminden ne yazıkki. kolik cd var onu dinletebilirsin. gaz ilacı var bitkisel onu verebilirsin ben om-x veriyorum o rahatlatıyor. allah yardımcımız olsun gaz problemi bittiği zaman rahatlıcaz.

benim bebeğim yok henüz ama bildiğim kadarıyla çocukların hepsi öyle.. daha ne huylar değiştirecek neler yasayacaksınız ama senın yerınde olabılmek için neler vermezdım bıraz sabırr:1:

kolik sorununu biz de yaşadık..3 ay..kabus gibiydi..:53:
damla,mama,rezene çayı,biberon denemediğimiz bişey kalmadı.:50:.
bunlar sorununu tamamen geçirmiyor malesef,:18: sadece biraz hafifletiyor:34:

zaten bebekler ilk haftalarında gece gündüz kavramı olmadığından, her saatte uyanık kalabiliyorlar..
hatırlamak bile istemiiyorum o günleri, stresten sütüm gelmemişti..

karnına sıcak masaj iyi gelebilir, bacaklarını karnına doğru hafif hareketlerle itip çekebilirsiniz..
rezene çayı da gazlı bebeklere öneriliyor..
allah yardımcınız olsun anneler..

benim kzıım 5 aylık ama ben maalesef aynı şeyleri bazen fazlasıyla yaşıyorum. şu an bile ayağımda sallıyorum. bir an bıraksam ağlıyo. sinirlerim alt üst duruma geliyo günün sonunda:(

benim kzıım 5 aylık ama ben maalesef aynı şeyleri bazen fazlasıyla yaşıyorum. şu an bile ayağımda sallıyorum. bir an bıraksam ağlıyo. sinirlerim alt üst duruma geliyo günün sonunda:(

allah yardımcımız olsun. bu günlerde gecicek insallah saglıkla büyütücez bebeklerimzi..

Back