brcsrtc Allahım sana emanetiz.. Kayıtlı Üye 17 Ekim 2009 208 3 96 46 İstanbul 7 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrtc #1 Bir aylık bir oğlum var kızlar ve bazen uykusundan uyanırken ağlıyor bazende korkarak uyanıyor..Zaten çok gazlıyız ve sürekli ıkınıyoruz.. Birde uykuya geçmeden önce gözleri yarım açık oluyor ve rüya görüyormuş gibi gözlerini oynatıyor ve gülümsüyor..Yeni anne olunca insan pipirikli oluyor işte..
Bir aylık bir oğlum var kızlar ve bazen uykusundan uyanırken ağlıyor bazende korkarak uyanıyor..Zaten çok gazlıyız ve sürekli ıkınıyoruz.. Birde uykuya geçmeden önce gözleri yarım açık oluyor ve rüya görüyormuş gibi gözlerini oynatıyor ve gülümsüyor..Yeni anne olunca insan pipirikli oluyor işte..
N nazlm Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2011 64 0 36 Hatay 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrtc #2 benim kızımda korkarak uyanıyordu şimdi 3 aylık geçti geçer cnm merak etme o gülümsemeler hemen hemen her çocukta oluyor rüya görüyor:)
benim kızımda korkarak uyanıyordu şimdi 3 aylık geçti geçer cnm merak etme o gülümsemeler hemen hemen her çocukta oluyor rüya görüyor:)
brcsrtc Allahım sana emanetiz.. Kayıtlı Üye 17 Ekim 2009 208 3 96 46 İstanbul 8 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrtc #3 Evet evet öyleymiş:) İnsan pipirikleniyo işte..
F frezyalar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2010 280 3 0 İstanbul 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrtc #4 brcsrtc .!.: Bir aylık bir oğlum var kızlar ve bazen uykusundan uyanırken ağlıyor bazende korkarak uyanıyor..Zaten çok gazlıyız ve sürekli ıkınıyoruz.. Birde uykuya geçmeden önce gözleri yarım açık oluyor ve rüya görüyormuş gibi gözlerini oynatıyor ve gülümsüyor..Yeni anne olunca insan pipirikli oluyor işte.. Genişletmek için tıkla... merhaba.benim oğlum 15 aylık hala bazen ağlayarak uyanıyor.normal korkma.gaz içiin karnına masaj yapabilirsin.dr.na danışarak gaz için ilaçda alabilirsin.gözlerini oynatması da normal bende ilk zamanlar böyleydim.
brcsrtc .!.: Bir aylık bir oğlum var kızlar ve bazen uykusundan uyanırken ağlıyor bazende korkarak uyanıyor..Zaten çok gazlıyız ve sürekli ıkınıyoruz.. Birde uykuya geçmeden önce gözleri yarım açık oluyor ve rüya görüyormuş gibi gözlerini oynatıyor ve gülümsüyor..Yeni anne olunca insan pipirikli oluyor işte.. Genişletmek için tıkla... merhaba.benim oğlum 15 aylık hala bazen ağlayarak uyanıyor.normal korkma.gaz içiin karnına masaj yapabilirsin.dr.na danışarak gaz için ilaçda alabilirsin.gözlerini oynatması da normal bende ilk zamanlar böyleydim.
esin58 2 kız anasi:) Kayıtlı Üye 23 Nisan 2008 1.895 6 116 İstanbul 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrtc #5 canım benimkide öyleydi merak etme nnormal bir durum bu:))anne olmak böle bişi işte
almira85 Guru Kayıtlı Üye 26 Ocak 2009 911 27 318 İstanbul 10 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi brcsrtc #6 benim kızım 4 aylık öle gözleri aralık uyur benimkide. bazen benim kızımda bşiyden korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor inşallah geçer
benim kızım 4 aylık öle gözleri aralık uyur benimkide. bazen benim kızımda bşiyden korkmuş gibi ağlayarak uyanıyor inşallah geçer