bebeğim uykusunda çok huzursuz

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
arkadaşlar yine ben..bebeğim 42 günlük oldu ..benim sorunum uykusu..uyurken hiç huzurlu değil..hep bir ıkınma,kafasını sağa sola çevirme,sinirlenmiş gibi sesler çıkarma halinde..şöyle bir deliksiz rahat bi şekilde uyumuyor ? dr.a sordum ama normal dedi..böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ..

arkadaşlar yine ben..bebeğim 42 günlük oldu ..benim sorunum uykusu..uyurken hiç huzurlu değil..hep bir ıkınma,kafasını sağa sola çevirme,sinirlenmiş gibi sesler çıkarma halinde..şöyle bir deliksiz rahat bi şekilde uyumuyor ? dr.a sordum ama normal dedi..böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ..

mrb canım söyl bi dolaşırken gördüm benimde 7.5aylk bi kızım var ve ilk 2 ay bende aynı sıkıntıları yaşadım hatta benim kzım ıkınma sesi çıkardıkça ben korkuodum kıpkırmızı hatta mosmor oluodu yüzü. napacağımı bilemiodum gözüme uyku girmiodu korkudan bişi olcak zannediodum Allaha cok süküe geçti her bebekte oluomuş o yeni hayata alışma çabası ve gaz problemi old.içinmiş. İnşallah senin bebeğinde biran önce rahata kavusur Allah bağışlasın sana...

Muhtemelen gazi var.
Kafasini saga sola çevirmeside kulak agrisindan. Bir iki damla Otipax damlatin bakin sakin uyuyormu. Sakinlesiyorsa demekki kulaklari agriyormus hakikaten.

Muhtemelen gazi var.
Kafasini saga sola çevirmeside kulak agrisindan. Bir iki damla Otipax damlatin bakin sakin uyuyormu. Sakinlesiyorsa demekki kulaklari agriyormus hakikaten.

kulagından olabilir mi? Allah korusun yaa ...hiç aklıma gelmemiştii :( dr.kontrolunde belli olur mu agrısı olsa

Evet doktor anliycaktir. Otit ola bilir. Bide meme emerken sürekli çikarip tekrar emiyormu, yada huzursuz oluyor mu? Kulagina hafif basarakta anlaya bilirsiniz. Eger huzursuz oluyorsa otitdir.

Evet doktor anliycaktir. Otit ola bilir. Bide meme emerken sürekli çikarip tekrar emiyormu, yada huzursuz oluyor mu? Kulagina hafif basarakta anlaya bilirsiniz. Eger huzursuz oluyorsa otitdir.

önceleri emerken ağlıyıp bırakıyordu memeyi sonra tekrar alıyordu..iki gündür de ağlamadan çıkarıyor tekrar emmeye başlıyor..off :(

Benim bebegim de ayni sekilde huzursuz uyuyor bazi geceler. Gazdan kaynaklaniyor, gece emzirmesinde gazi oldugunu anladigimda gaz damlasi veriyorum, buyuk olcude rahatliyor sabaha dogru.
Benim ufaklik da memeyi aglayarak/aglamadan birakip sonra bir istahla yeniden saldirip yine kendini geri cekiyordu. Cok endiselendim sutum yetmiyor diye; hatta mama vermeyi denedim, allahtan biberonu almadi o stresle. Arastirinca bunun buyume atagi oldugunu, ortalama 6-8 haftalarda bebeklerde bir buyume atagi goruldugunu, o zaman bebegin 7/24 emmek isteyip yeterli sut bulamayinca sinirlendigini ogrendim. Korkmayin, geciyor. Tam bu donemde bol bol dinlenin (5 dakika 5 dakikadir, bebek uyur uyumaz yatin), sut caylarini bilemem tam anlamadim ama milkplus kesinlikle muhtesem sut yapiyor, onun kürünü uygulayin ve her yemeginize taze sogan katin, sütü müthis artiriyor.

gittik bugün dr.a çok şükür kulağıyla ilgili bi problem yokmuş ama testislerinde su varmış..1 yaşına kadar geçermiş % 95..geçmezse ameliyat edilir dedi..çok şaşkınım..dua ediyorum geçsin diye..sizlerde dua edin nolur

Cannim maalesef gaz gaz gaz:(( benim kizim da 20 gunluk butun gece ikiniyor ve kipkirmizi oluyor.doktorumuz normal diyor.gaz ilaclarimizi kullaniyoruz. Baska da yapqcak birseyyok :((

Back