• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim ultrasonda haftasindan buyuk yardim lutfen

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
Kizlar son adet tarihim 2 ekim yani adet tarihime gore 13 hafta 5 gunluk hamileyim ilk ultrasonumda 4 gun kucuktu bebegim dr gec dollenmedir demisti o vakitler bu gecen sure boyunca bebegim aradaki farki kapatti ve 2 gun daha buyuktu. Bugun gittigimdede ultrasonda 15 haftalik gozuktugunu soyledi.
Yani adete gore 13+5
Ilk ultrasona gore 13+1
ama bugun 15
bir problen varmi cok korkuyorum normal mi degilmi bilmiyorum drum bisey demedi korkmami gerektiren bisey varmi sizlerinde basina boyle bisey geldimo yardim lutfen

Bana da 3 gün geride gelişimi demişti doktor. Ama hiç sorun değil bu demişti. İleride olması sorun olsaydı mutlaka söylerdi doktor diye dusunuyorum...

Kizlar son adet tarihim 2 ekim yani adet tarihime gore 13 hafta 5 gunluk hamileyim ilk ultrasonumda 4 gun kucuktu bebegim dr gec dollenmedir demisti o vakitler bu gecen sure boyunca bebegim aradaki farki kapatti ve 2 gun daha buyuktu. Bugun gittigimdede ultrasonda 15 haftalik gozuktugunu soyledi.
Yani adete gore 13+5
Ilk ultrasona gore 13+1
ama bugun 15
bir problen varmi cok korkuyorum normal mi degilmi bilmiyorum drum bisey demedi korkmami gerektiren bisey varmi sizlerinde basina boyle bisey geldimo yardim lutfen
Canım biz de önden gidiyoruz korkma bebişin büyük ihtimal iri olacak her gittiğimde biraz daha öne geçiyor. Olmasi gerekenden önce hareketlendi zaten bhcg de yüksekti bende benim cücügüm benim gibi sabırsız ve erken doğar diyorum ben

Kalbinizi ferah tutun endiselenmeyin. Bu genlerle ilgili bir durum .. Ben ailemden ve yakin ccevremden biliyorum iri olan annebebnin cocuklari onden gidiyor

Yani adete gore 13+5
Ilk ultrasona gore 13+1
ama bugun 15
Ya arkadaşlar herşeyi dert ediyorsunuz inanın bunlar o kadar anlık ölçümler ki inanın böyle çıkması da hiç sorun değil. Hele biraz daha büyüsün başı 37 bacağı 39 bile çıkar gerileme nasıl olur biliyor musunuz aradan uzun zaman geçip bir hafta büyüse o zaman korkun zaten o zaman doktor da korkar kendinizi gereksiz üzmeyin tadın nı çıkartın

Ya arkadaşlar herşeyi dert ediyorsunuz inanın bunlar o kadar anlık ölçümler ki inanın böyle çıkması da hiç sorun değil. Hele biraz daha büyüsün başı 37 bacağı 39 bile çıkar gerileme nasıl olur biliyor musunuz aradan uzun zaman geçip bir hafta büyüse o zaman korkun zaten o zaman doktor da korkar kendinizi gereksiz üzmeyin tadın nı çıkartın
Canim geride deil benimki 2 hafta ilerdeb gidiyor aslinda 13 haftalik ama ölcumlerdr 15 haftalik gozukuyordu . Simdide aslinda 15 haftalik oldu ama ölcumde 18 haftalik gozukuyor sanirim iriolucak bebeim. Ama malum ilk cocuk korkuyor insan. 5 sene sonunda olubca hepten daha cok korkuyor

Cevaplariniz icin tesrkkur edetim kizlar dr problem yok dedi :) simdide 15 haftalik olduk aama 18 haftalik gozukuyr :)

Cnm bence çok güzel maşallah size. Nasıl besleniyosun acaba.ben de öyle yapiim da belki benimki de hızlı büyür :)
Acikcasi normal besleniyorum :) ama sut cok tuketiyorum. Yakin cevremdeki cogu hamile gunde 1 litre kadar sut icmis ve 4 kilodan az dogurmamislar. Normalde drlar 2 bardak veriyorlar ama ilerleyen haftalardada calsiyum destegi icin ilac veriyorlar bunun yerine 1 litre sut daha cazip geliyor bana :) sanirim bu yuzden :)

Maşallah ya öyle de oluyomuş demek ki ilk defa duyuyorum ama korkulacak bişeyde yokmuş kalbinizi ferah tutun
Arastirdim canm bende kk de bircok arkadasin basina gelmis :) haftasindab kucuk olmasindan iyidir tabi :) aman saglikli olsunlarda baska bisey istemiorm
1 litre sütmüüü masallh ya mide bulantısından gozumu acamıyorum :KK53:
Kac haftaliksin canm. Bendede ilk haftalarda bulanti yoktu 7 den 13e kadar öldurdu beni isi birakmak zorunda kaldm sonra gecti.. sut olayina gelincede ben eskidende severdim sutu gunde 1 2 bardak icerdim cay kahve pek aram yok bende sut icerdim :) o yuzeen 1 litre cok gelmio zqten tek seferdede icmiyorum sabah 1 bardak iciyorum sonra arada canm biseyler istio gidiorum dolaba ne yesem die bakinirken 1 br sut icim yerime oturuyorum aksamda 1 br iciorum derken 1 lt oluo iste :)

Benim bebis de ilk ölçüme gore 5 gün ilerde ama ben hic takmıyorum. İlerleyen haftalarda daha çok netleşir sanırım zaten tahmini rakamlar bunlar.

Ben de gün içerisinde çok fındık ceviz hurma vs. Tüketiyorum onunla alakalı diye düşünüyorum. Son ultrasonda resmen oğluşumun kocaman göbeği vardı :D

Arastirdim canm bende kk de bircok arkadasin basina gelmis :) haftasindab kucuk olmasindan iyidir tabi :) aman saglikli olsunlarda baska bisey istemiorm

Kac haftaliksin canm. Bendede ilk haftalarda bulanti yoktu 7 den 13e kadar öldurdu beni isi birakmak zorunda kaldm sonra gecti.. sut olayina gelincede ben eskidende severdim sutu gunde 1 2 bardak icerdim cay kahve pek aram yok bende sut icerdim :) o yuzeen 1 litre cok gelmio zqten tek seferdede icmiyorum sabah 1 bardak iciyorum sonra arada canm biseyler istio gidiorum dolaba ne yesem die bakinirken 1 br sut icim yerime oturuyorum aksamda 1 br iciorum derken 1 lt oluo iste :)
8.haftam ama umudum yok azalacagina dair ilk gebeliğimdede 6.aya kadar buland :( yinede masallhhhh size :)

Back