• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim trigonosefali İmiş bilgisi olan ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bir erkek annesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2021
15
0
1
32
Merhaba arkadaşlar geçen gün post açmıştım bebeğimin alnında kemik çıkıntısı var diye bugün hastaneye götürdük doktor trigonosefali teşhisi koydu ve %99 ameliyat dedi daha 2 aylık bebeğim 3. Aydan sonra uygundur ameliyat dedi erken teşhis edilmiş bu çok iyi dedi
Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Nasıl bir süreç izlendi ? Olumlu sonuç alındı mı ? Bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mı çünkü çok korkuyorum hiç iyi değilim ağlamaktan başım çatlıyor :KK43: birde İstanbul çapa fakültesi ne götürdük orda iyi beyin cerrahi doktoru öneriniz var mı ?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar geçen gün post açmıştım bebeğimin alnında kemik çıkıntısı var diye bugün hastaneye götürdük doktor trigonosefali teşhisi koydu ve %99 ameliyat dedi daha 2 aylık bebeğim 3. Aydan sonra uygundur ameliyat dedi erken teşhis edilmiş bu çok iyi dedi
Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Nasıl bir süreç izlendi ? Olumlu sonuç alındı mı ? Bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mı çünkü çok korkuyorum hiç iyi değilim ağlamaktan başım çatlıyor :KK43:
geçmiş olsun canım ikili test yaptrmısmıydın onda cıkıyor bu tür rahatszlıklar

Benimde bebeğim 11 günlük trignosefali teşhisi kondu çok korkuyorumfa aglamaktan helak oldum başınızdan geçenleri anlatirmisin ameliyat risklimi süreç zormuydu kaç saat sürdü ve doktorunuzdan memnun kaldınız mı hangi doktor ameliyatı yaptı nolur cevaplayın

Benimde bebeğim 11 günlük trignosefali teşhisi kondu çok korkuyorumfa aglamaktan helak oldum başınızdan geçenleri anlatirmisin ameliyat risklimi süreç zormuydu kaç saat sürdü ve doktorunuzdan memnun kaldınız mı hangi doktor ameliyatı yaptı nolur cevaplayın
Merhaba, nasıl ilerlediniz acaba bilgi verirseniz sevinirim

Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Nasıl bir süreç izlendi ? Olumlu sonuç alındı mı ? Bilgisi olan varsa lütfen cevaplar mı çünkü çok korkuyorum hiç iyi değilim ağlamaktan başım çatlıyor :KK43: birde İstanbul çapa fakültesi ne götürdük orda iyi beyin cerrahi doktoru öneriniz var mı ?
Siz bu msji yazalı 1 yıldan fazla olmuş, çok geçmiş olsun bilgi verebilir misin acaba

Back