- Konu Sahibi 37januse37
Bebeğinizin gazı var gibime geldi gaz sancısı icin elma yağı kullanın topuklarına surun birde her banyodan sonra güzelce masaj yapın karın kısmına ayaklarını karnına dogru çektirin birde mümkünse annenin ayakları üşümemesi lazım gaz lı yiyecek ve içecek den uzak durulması lazım. Uyku problemimde 4 ay çekersin cnm bebeğin ne zaman uyursa sende hemen uyumaya çalış ayriyetten ne guzel annen yardım ediyor bebeğin surekli meme istemesi bebek memede güvende hissediyor uzun yoldan geldi annesi korkuyor alışması lazım annelik sabır ister artık bi 4ay cekiceksin15 günlük bebegim sürekli emmek istiyor. Bazen 12 saat boyunca emiyor 10 dak uyuyor sonra başlıyor ağlamaya... katılırcasına ağlıyor. Altını zor değiştiriyorum, çıldırıyor. Oyalamaya çalışıyorum mümkün değil oyalanmıyor.... göğsüm mahvoldu; emdirirken gözyaşı döküyorum. Sut var mı yok mu bilmiyorum ana olusnadi icin arada zaman hic yok. Yemeğimi bile ya annem ya eşim yediriyor.Sinirlerim harap durumda lütfen yardım edin. Belim kopuyor uyku desen zaten yok zombi gibiyim... Bugün resmen çaresizlikten ağladım. Yalancı emzik almıyor. Tecrübeli anneler yardım