• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim sürekli emmek istiyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

guldem26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
67
3
96
Konya
merhaba 25 günlük bir bebeğim var 1 ay erken doğdu.Bebeğim uyanık olduğu zamanlarda sürekli emmek istiyor karnını doyuruyorum uykuya dalıyor yerine yatırınca 5 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor.Uyku filan kalmadı bende.Sebebi ne herkeste mi olur bilmiyorum.Kafayı yiycem bir bilgisi olan var mı arkadaşlar acaba?

benim bebeğim de meğer doymadığından öyleymiş, sütü sağınca ve kilo almayınca anladım. Bir de büyüme atak dönemleri var o dönemlerde de hep emmek isterler. seninkisi de tam onlardan birine denk geliyor.

merhaba 25 günlük bir bebeğim var 1 ay erken doğdu.Bebeğim uyanık olduğu zamanlarda sürekli emmek istiyor karnını doyuruyorum uykuya dalıyor yerine yatırınca 5 dk sonra uyanıp yine emmek istiyor.Uyku filan kalmadı bende.Sebebi ne herkeste mi olur bilmiyorum.Kafayı yiycem bir bilgisi olan var mı arkadaşlar acaba?

benimkide öyleydi,sonra mamaya başladım,şimdi o annesine muhtaç anneden uzaklaşınca,annesini kaybetti sanıp ağlarlarmış,daha çok küçük bebeğiniz anne karnındaki sıcaklığı,sıkılığı arıyor hala...anne kokusu arıyolar yada gaz sancısı olan bebek emerek rahatlıyor,zamanla düzeliyor ama kafanıza takmayın,kilo takibi yapın bakalım doyuyormu doymuyormu anlarsınız:nazar:

Son düzenleme:
kilo takibi yapın mutlaka..kilo alımı yavaşsa doymuyo olabilir o yüzden çabuk uyanıp emmek istiyor olabilir..bazen meme manyağıda olabiliyolar o da olabilir:)

benimki de 2 aylık oldu hala aynı
uyanık olduğu heran emecek nerdeyse
çok yorucu oluyor
ama kilosu fazla değil doymuyor diye endişe edip ağladıkça emziriyorum ben de
işin kötüsü sürekli ağlıyor :))

cevaplarınız için teşekkürler kilo takibi yapacağım 1 hafta sonra kontrolümüz var ama kilo aldığına eminim baya toparlandı çünkü.o emmeyi bırakınca göğsümü sıkıyorum süt geliyor.Zaten onun da ağzı hep süt oluyor.o yüzden doyuyormuş gibi geliyor ne bileyim.Emziğe alıştır diyorlar beni emzik niyetine kullanıyormuş:) uyanıkken illa emecek başka türlü uyumuyor.Emzik veriyorum ama almıyor bakalım daha çok küçük bir düzene girer inşallah...

canım emmek istediği müddetce sürekli emzir emmeyen bebek çok zor oluyor annelik fedakarlıktır biraz uykusuz kalacaksınız ama buna değer allah bebek isteyen herkese nasip etsin............

cevaplarınız için teşekkürler kilo takibi yapacağım 1 hafta sonra kontrolümüz var ama kilo aldığına eminim baya toparlandı çünkü.o emmeyi bırakınca göğsümü sıkıyorum süt geliyor.Zaten onun da ağzı hep süt oluyor.o yüzden doyuyormuş gibi geliyor ne bileyim.Emziğe alıştır diyorlar beni emzik niyetine kullanıyormuş:) uyanıkken illa emecek başka türlü uyumuyor.Emzik veriyorum ama almıyor bakalım daha çok küçük bir düzene girer inşallah...

emzik rahatlık bir yerde aslında ben 20 günlükken falan verdim almıştı sonrada vermedim zorluğunu çekiyorum,süt olsa razıyım hep emsin ama bitiyo durmadan akmıyoki..sizin durumunuzu ben şimdilerde arar oldum biliyomusunuz

Back