Allah'ım resmen bizi anlatmışsınız.Herşeyiyle aynı.Ben gazı olduğunu hiç düşünmemiştim çünkü emzirdikten sonraki 15-20 dakika sakin duruyor.20 dakika geçince başlıyor aranmaya eldivenini,omuzumu yalamaya...Gazı olsa sürekli ağlamaz mıydı?Birde emziğe alıştıramadım gitti sizler nasıl alıştırdınız?Bende mecbur arada mama veriyordum ama bir ayda 1450 gram almış doktorum kesinlikle mama verme dedi ne yapıcam bilmiyorum.
Canım ya geçicek bugünler o seni istiyo memeden sütten çok. Bide seni emzik yerine kullanıyo belliki. Eğer sütün olmasaydı okadar kilo alamazdı. Sen onu emziğe alıştırmaya çalış. Emziği Ağzına ver göğsünde uyut öyle öyle yavaş yavaş kendinden uzaklaştır. Sen göğsünü sıkıp bakınca damla damla gelebilir ama o çekince yeterince geliyodur. Eğer doymasa emin ol kilo almazdı. Bu Dünya'ya alışmaya çalışıyo annesi ve senin kokundan sıcaklığından başka herşey yabancı ona zamanla uyum Sağlar inş sende ferahlarsın. Kucağında uyuyorsa sende onunla uyu.arkadaşlar artık yorgunluktan başım dönüyor. 2 aylık bebeğim var. kilo alimi gayet iyi. ayda 1300 filan aliyor. ama surekli emiyor. gogsumden cok sut gelmiyor herhalde diye dusunuyorum.yavrucak napsin surekli emerek doyuruyor kendini. hep uyuyakaliyor emerken. ne zaman oynatsam kucagimdan aciliyor gozleri. gunduzleri hic uyumuyor rahat. hep 20dk 30dk. o da kucagimda. gece de 12yi buluyor uyuması. arada acikinca uyanirsa 2 saatte anca uyuyor emdikten sonra.kimse mama verme diyor. napcam bilemedim.gaz sorunu da yok cok sukur.emzik istemiyor.sut gelsin istiyor anladigim kadariyla. cunku emzige yaptigi hircinligi bazen göğsüme de yapiyor. bi sıktırıyorum süt yok. bekleyince geliyor. damla damla. icmedigim cay yemedigim sey kalmadi sutum artsin diye. ama uyuyamadigim icin artmiyor galiba. bebegim kucagimdayken ne kadar uyurum ki. sütüm yariyor ki kilo aliyor. gunde 7- 8 kez bez degistiriyoruz. cok huysuz cokk. benim durumum bu.ne yapmaliyim sizce..
arkadaşlar artık yorgunluktan başım dönüyor. 2 aylık bebeğim var. kilo alimi gayet iyi. ayda 1300 filan aliyor. ama surekli emiyor. gogsumden cok sut gelmiyor herhalde diye dusunuyorum.yavrucak napsin surekli emerek doyuruyor kendini. hep uyuyakaliyor emerken. ne zaman oynatsam kucagimdan aciliyor gozleri. gunduzleri hic uyumuyor rahat. hep 20dk 30dk. o da kucagimda. gece de 12yi buluyor uyuması. arada acikinca uyanirsa 2 saatte anca uyuyor emdikten sonra.kimse mama verme diyor. napcam bilemedim.gaz sorunu da yok cok sukur.emzik istemiyor.sut gelsin istiyor anladigim kadariyla. cunku emzige yaptigi hircinligi bazen göğsüme de yapiyor. bi sıktırıyorum süt yok. bekleyince geliyor. damla damla. icmedigim cay yemedigim sey kalmadi sutum artsin diye. ama uyuyamadigim icin artmiyor galiba. bebegim kucagimdayken ne kadar uyurum ki. sütüm yariyor ki kilo aliyor. gunde 7- 8 kez bez degistiriyoruz. cok huysuz cokk. benim durumum bu.ne yapmaliyim sizce..
Bende de aynı problemler var gündüz hiç uyumuyo neredeyse, gazi var, sizin sorunlarınız geçmiştir artik inşallah, ne zaman nasıl geçti, uykusu düzene girdi mi bebislerinizin, bizimki çok aglamiyo miziktaniyo ama gündüz uyumamasi beni çok zorluyor inşallah düzelir diye çok dua ediyorum siz şimdi nasılsınzarkadaşlar artık yorgunluktan başım dönüyor. 2 aylık bebeğim var. kilo alimi gayet iyi. ayda 1300 filan aliyor. ama surekli emiyor. gogsumden cok sut gelmiyor herhalde diye dusunuyorum.yavrucak napsin surekli emerek doyuruyor kendini. hep uyuyakaliyor emerken. ne zaman oynatsam kucagimdan aciliyor gozleri. gunduzleri hic uyumuyor rahat. hep 20dk 30dk. o da kucagimda. gece de 12yi buluyor uyuması. arada acikinca uyanirsa 2 saatte anca uyuyor emdikten sonra.kimse mama verme diyor. napcam bilemedim.gaz sorunu da yok cok sukur.emzik istemiyor.sut gelsin istiyor anladigim kadariyla. cunku emzige yaptigi hircinligi bazen göğsüme de yapiyor. bi sıktırıyorum süt yok. bekleyince geliyor. damla damla. icmedigim cay yemedigim sey kalmadi sutum artsin diye. ama uyuyamadigim icin artmiyor galiba. bebegim kucagimdayken ne kadar uyurum ki. sütüm yariyor ki kilo aliyor. gunde 7- 8 kez bez degistiriyoruz. cok huysuz cokk. benim durumum bu.ne yapmaliyim sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?