Bebek Beslenmesi bebegim surekli agliyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayy canim benim ya sen anlatinca gecmise gittim unutmustum o gunleri benim kizim da ilk uc ay durmaksizin gece ve gunduz agladi aralarda yorgunluktan uyudu sadece. 5 ayri doktora goturduk hepsi kilo aliminin normal oldugunu sutumun yettigini kolik oldugunu soyledi. Sen hic sitres yapma mumkun oldugunca sakin olmaya calis hissediyolar cunku. Doktorada gotur tabi baska bir sebebi olabilir mi diye ama kolikse yavas yavas azalicaktir aglamalari. Allah sabir versin

canım doyduğundan eminmisin?
benim ablamda yeni doğum yaptı sayılır.başlarda kendisi süt veriyordu bebeğe ama bebek ağlamaktan helak oluyordu.susmak bilmiyordu,uyumak bilmiyordu.ancak ağlıyordu sabahtan akşama.sonra aklımıza sağmak geldi.bakalım ne kadar süt geliyor diye.sağdık oda ne.meğerse süt yokmuş ve bebekte doğal olarak açlıktan ağlıyormuş.süt olmadığı için mamaya geçtik.şimdi karnı tok ve çok şükür iyi.artık sadece gazı falan olduğunda ağlıyor.
bence sende ilk önce sütün geliyor mu gelmiyor mu ondan emin ol.

Kolik bebekler sabahtan akşama kadar ağlarlar. 3. ayın sonunda birden kesiliyor genelde. Allah yardımcınız olsun, sürekli ağlayan bebek cok zor.

Benim kızımın normalde gıkı cıkmaz, büyüme ataklarında fena oluyor o zamanlarda bile canımı cıkarıyor.

Benim kizimda sadece anne sutu aldi kilosuda iyiydi ama ben ilk aylarda kizimi emzirip doyurup uyutunca sutumu sagdim aralarda biberonla onuda verdim hem sut uretimim cogaldi hemde kizim aclik cekmedi huysuzluguda olmadi sonra sagma vebiberonu biraktik 22.5 aylik hala emziriyorum sutunun miktarina bak sen yinede az gelebilir

idrar yollarinada baktirman lazim.
agzinda aft varmi ?
emzirmeyi asla birakmadan mama takviyesi denenebilir tabi...
bazi bebekler huysuzda olabiliyor ama bunun icin butun ihtimaller dr tarafindan elenmeli.
Allah sabir versin canim

Canım kolik bebekte olabilir benim kizim da gazini cikariyordu ana yine agliyordu megersem gazi cok fazlaymis :)) ayrıca geçen tv de bir Dr diyordu ki yeni doğan bebekler anne karnına alıştıklari için ve o ortamı ozledikleri için ağlayabiliyormuş fon makinasi sesi veya elektrikli süpürge sesi anne karninda hissettiriyor bi dene ayrıca ince bir bez battaniye ile kundak gibi hafif sar bebeği oda anne karnında gibi hissttiriyormus dene inş bunların faydası olur tabi Dr götür inşallah bi sorun çıkmaz

Benim bebeğimde 26 günlük seninle aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen. Benim sütüm oldukça fazla, öyleki çoğu zaman sağıp depo yapıyorum. Uykusunu bölmek istemediğim zamanlarda biberonla sütü veriyorum. Memeyide alıyor, şuanda pek ayırt edemiyordur biberonmu meme diye düşünüyorum. Bazen 3-4 saat uyanık kaldığı oluyor. Artık sallamaktan kollarımız kopuyor. Bizimkinin gaz sorunu var bikaç ilaç kullanıyoruz rahatlıyor ama bu uyku sorunu fena birşey. İnşallah zamanla düzelir, yoksa gece gündüz uykusuz işimiz zor yani, hal dermansız evladımızla nasıl ilgilenicez ki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…