- 20 Ocak 2013
- 209
- 14
-
- Konu Sahibi oyunbozan8
Goturucem zaten doktora ama birinin bi fikri varsa sebepsiz aglama icin diye kendimce bi care olur belki diye sormak istedimDoktora götürmende fayda var tatlım,burdan Bebeğini göremediğimize göre bi yorum yapmak Saçma ve faydasız olur
Aylik kontrolde kilo alimi normal oldugundan yettigini dusundum ama bide oyle deniyeyim sagolun peki biberondan sonra memeyi kabul etti gene dimi bebeginizçok sinir bozucu bir soru biliyorum ama sütünün yettiğine emin misin?
emin olmak için emzirmeden once sağıp bakabilirsin kaç ml çıkıyor, ve biberonla verebilirsin.
benimki sürekli ağlamazdı ama emdikten 1 saat sonra falan uyanır ağlardı. sağıp biberonla verince 3 saat uyuyordu. bazı bebekler çekemiyor sütün tamamını.
40 ı çıkana kadar sağıp vermiştim.
evet ama memeyi tamamen bırakmadım tabi, meme de verdim.Aylik kontrolde kilo alimi normal oldugundan yettigini dusundum ama bide oyle deniyeyim sagolun peki biberondan sonra memeyi kabul etti gene dimi bebeginiz
Bakin ben doktor degilim ama bence beyin dahili tansiyon olabilir zor dogumlarda olusabiliyor mesela bendede varmis uyku sorunum varmis7 ayimda ilk defa pes pese 20 dak uyumusum annem cok zor bi dogum gecirmis korkmayin hafif tedaviyle geciyo ama bi doktora gostermenizde fayda var yine insallah bi sorunu yoktur minnosun)1aylik bebeğim sürekli bagriyor agliyor emiyor,kakasini yapiyor,cisini yapiyor,gazini cikariyorum,gazi yok yani karni sert degil sadece emerken ve uyutmak icin sallarken susuyor zaten uyumuyoda 10 dakika daliyor gibi sonra hop gene kalkiyor. Acta degil sutum yetiyor kilo alimi iyi cunku ateşi falanda yok kolikse 2-3 saat aglamazmi bizim ki sabahtan aksama dek ağlıyor napicagami bilmiyorum sinirlerim artik kaldirmiyor neden olabilir