Bebegim sünnet oldu pipisi gömük oldu geçici bir durum mu

esraaslandogdu

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2013
89
8
298
Merhaba 14 gün önce bebeğim sünnet oldu fakat gömülü pipi oldu doktor gecer masaj yapmaya devam edin dedi fakat çiş yapmasına sorun olur mu acaba yada tekrar sünnet falan olur mu

Son düzenleme:
geçmez ama sorun da olmaz, biraz açılıyor ama biraz da kalıyor.

çiş yapmaya engel değil ama özellikle eğer bezliyse deriyi aşağı çekip temizlemeye, banyolarda da aynı şekilde yıkamaya dikkat edin yoksa yapışıklık olabiliyor idrarında etkisiyle, bazen kızarıyor. onun dışında herhangi bir fonksiyonel bozukluk yok

Doktor kapanirsa ben açarım dedi ,banyoda az önce yaptim bu seferde kizardi ağladı büyüdükçe nasil olucak acaba yani gömülü kısım çıkar mi kendiliğinden

Doktor kapanirsa ben açarım dedi ,banyoda az önce yaptim bu seferde kizardi ağladı büyüdükçe nasil olucak acaba yani gömülü kısım çıkar mi kendiliğinden
evet yapışınca doktor iki saniyede açıyor. doktorun yaptığını görünce bir kez de ben evde açmıştım ama güzel temizlemeye başlayınca bir daha yapışmadı. o zaman doktor (çocuk genel cerrah idi) yapışık kalsa da sorun olmayacağını, ergenlikle kendiliğinden açılacağını söylemişti.

erekte olduğu zaman zaten gömülü kısım çıkıyor tamamen dışarı. sorun teşkil eden bir şey değil ergenken de. genetik olabilir demişti doktor. bazen de kilolu çocuklarda özellikle pelvik bölgesi yağlı ise olabiliyormuş.

Anladım içimi rahatlattiniz, aydınlattıniz teşekkür ederim. Sünnet olduktan sonra galiba ileri itme olayini yapamadim galiba .Takipteyim yarin gidicem doktorumuza artık bende izlerim evde yaparım.

Anladım içimi rahatlattiniz, aydınlattıniz teşekkür ederim. Sünnet olduktan sonra galiba ileri itme olayini yapamadim galiba .Takipteyim yarin gidicem doktorumuza artık bende izlerim evde yaparım.
kasıklardan hafif bastırırsanız açılıyor normal zamanda. yapışık ise penisi yavaşça tutup aşağı doğru germek gerek. yapısal bir şey, sanıyorum tüm hayatı boyunca sönük hali içeri kaçacak, ama ereksiyonu veya penis boyunu etkileyen bir şey değil.

Bende 6 aylıkken sünnet ettirdim sizin durumu bizzat biz yaşadık. Çok evham yaptık.sünnet olduğunda kiloluyduda. Suan 2 buçuk yaşında eskisi gibi gömük değil pipi sertlesince yatar pozisyonda ise tamamen dışarda. Ama ayaktayken pipinin yarı gövdesi hala içerde. Doktorlar ergenliğe kadar düzelir diyorlar ama bilemiyorum.

Benim oğlum da iki aylık sunnet oldu kilolu bir bebek olduğu için gömülüydü suan 2.5 yaşında bpy atıp zayıfladıkça düzeldi düzeliyor yani merakı etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…