- 31 Mayıs 2013
- 89
- 8
- 298
- Konu Sahibi esraaslandogdu
-
Gömülü yani içindeGömük ne demek
Doktor kapanirsa ben açarım dedi ,banyoda az önce yaptim bu seferde kizardi ağladı büyüdükçe nasil olucak acaba yani gömülü kısım çıkar mi kendiliğindengeçmez ama sorun da olmaz, biraz açılıyor ama biraz da kalıyor.
çiş yapmaya engel değil ama özellikle eğer bezliyse deriyi aşağı çekip temizlemeye, banyolarda da aynı şekilde yıkamaya dikkat edin yoksa yapışıklık olabiliyor idrarında etkisiyle, bazen kızarıyor. onun dışında herhangi bir fonksiyonel bozukluk yok
evet yapışınca doktor iki saniyede açıyor. doktorun yaptığını görünce bir kez de ben evde açmıştım ama güzel temizlemeye başlayınca bir daha yapışmadı. o zaman doktor (çocuk genel cerrah idi) yapışık kalsa da sorun olmayacağını, ergenlikle kendiliğinden açılacağını söylemişti.Doktor kapanirsa ben açarım dedi ,banyoda az önce yaptim bu seferde kizardi ağladı büyüdükçe nasil olucak acaba yani gömülü kısım çıkar mi kendiliğinden
Anladım içimi rahatlattiniz, aydınlattıniz teşekkür ederim. Sünnet olduktan sonra galiba ileri itme olayini yapamadim galiba .Takipteyim yarin gidicem doktorumuza artık bende izlerim evde yaparım.evet yapışınca doktor iki saniyede açıyor. doktorun yaptığını görünce bir kez de ben evde açmıştım ama güzel temizlemeye başlayınca bir daha yapışmadı. o zaman doktor (çocuk genel cerrah idi) yapışık kalsa da sorun olmayacağını, ergenlikle kendiliğinden açılacağını söylemişti.
erekte olduğu zaman zaten gömülü kısım çıkıyor tamamen dışarı. sorun teşkil eden bir şey değil ergenken de. genetik olabilir demişti doktor. bazen de kilolu çocuklarda özellikle pelvik bölgesi yağlı ise olabiliyormuş.
kasıklardan hafif bastırırsanız açılıyor normal zamanda. yapışık ise penisi yavaşça tutup aşağı doğru germek gerek. yapısal bir şey, sanıyorum tüm hayatı boyunca sönük hali içeri kaçacak, ama ereksiyonu veya penis boyunu etkileyen bir şey değil.Anladım içimi rahatlattiniz, aydınlattıniz teşekkür ederim. Sünnet olduktan sonra galiba ileri itme olayini yapamadim galiba .Takipteyim yarin gidicem doktorumuza artık bende izlerim evde yaparım.
Oğlumun da öyleydi sonradan geçti. Şimdi tamamı dışardaMerhaba 14 gün önce bebeğim sünnet oldu fakat gömülü pipi oldu doktor gecer masaj yapmaya devam edin dedi fakat çiş yapmasına sorun olur mu acaba yada tekrar sünnet falan olur mu
Bize doktor gömülü görünebilir sorun olmaz büyüdükçe düzelir demiştiMerhaba 14 gün önce bebeğim sünnet oldu fakat gömülü pipi oldu doktor gecer masaj yapmaya devam edin dedi fakat çiş yapmasına sorun olur mu acaba yada tekrar sünnet falan olur mu
Öyle mi ya valla çok telaş yaptık bayram zor bitti resmen bizim için tuvaletini falan yapamayacak diye çok korktuk yarin doktorumuza gidicez bakalimBize doktor gömülü görünebilir sorun olmaz büyüdükçe düzelir demişti
Umarim bizimkide düzelir ya ,erken sünnet yaptirdim diye de üzgüldumOğlumun da öyleydi sonradan geçti. Şimdi tamamı dışarda
4 ayda falan düzeldi bizimkiUmarim bizimkide düzelir ya ,erken sünnet yaptirdim diye de üzgüldum
Bende 6 aylıkken sünnet ettirdim sizin durumu bizzat biz yaşadık. Çok evham yaptık.sünnet olduğunda kiloluyduda. Suan 2 buçuk yaşında eskisi gibi gömük değil pipi sertlesince yatar pozisyonda ise tamamen dışarda. Ama ayaktayken pipinin yarı gövdesi hala içerde. Doktorlar ergenliğe kadar düzelir diyorlar ama bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?