Bebeğim sırt üstü çok ağlıyor

aysa1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2024
5
1
1
28
Bebeğim 2 aylık sırtüstü yatırınca çok ağlıyor hep kucakta olmak istiyor doğduğundan beridir sürekli ağlıyor . Gaz olabilir dedi doktor ama bana öyle gelmiyor . Gaz damlası vs herşeyi denedim . Uykuda çok hareket ediyor elleri hiç durmuyor . Birde bazen uyanıkken elinin ve ayağının titrediğini farkediyorum . Gülümseyen nesneleri takip eden gözümüzün içine bakan bir bebek ama bu diğer hareketleri beni endişelendiriyor lütfen fikri olan yazabilir mi

Bol bol karın üstü egzersiz yaptırın buna da başlarda huzursuzlanacaka ama karşısına geçip oyuncak gösterin ya da yüzünüzü görsün gitgide süre uzayacaktır. Sırt kaslarını güçlendirir. Bol bol masaj yapın. Burnunu açın tıkalıysa. Gaz için emziriyorsanız kimyon dökün yüm yemeklerinize. Bol bol suyla temas ettirin bebeği çok giydirmeyin. Kucakta olmak istemesi çok doğal. Sling edinebilirsiniz o slingde dururken işlerinizi yaparsınız.

Çocuk doktorunuza bildirin titremelerini hatta videoya çekin gosterin. Yatarken ağlaması çok normal 4 ay kucakda evi gezdim bebeğimde oturunca alarm gibi ağlıyordu .

Kimyon gazı azaltıyor mu çok ilginçmiş.

gündüzleri doğru düzgün uyumuyor sadece geceleri uzun süre uyuyor uyutuyorum eller kollar hep hareket ettiği için uyanıyor birde doğduğundan beridir bir ıkınmadır gidiyor sürekli ıkınıp yüzünü yatağa sürüyor burnunu kaşıyor gibi bebeği böyle yapan var mı

Bazı bebekler karanlık ya da loş ortam isterler, severler. Bir de gündüz uykularını az ışığın olduğu bir odada deneyin. Yarım kundak yapabilirsiniz. Burnunu temizliyorsunuzdur her gün açın. Ikınması normal siz masajlarla destekleyin. Bol su bol masaj. Yatırdığınızda uyanıyorsa sizin kokunuzun sindiği bir tshirti çok yakınına koyabilirsiniz. (Bazı bebeklerde işe yarıyor)

İnşallah dediğiniz gibidir bir kaç defa uyanıkken moro reflexi yaptı 8 günlüktü doktora gitmiştik epileptik bir belirti olabilir demişti o gğn bugündür ben eski ben değilim çok kötü oldum sütüm falan kesildi sonrasında bir kaç çocuk doktoruna daha gittim öyle bir şey olmadığını söylediler ama benim içim rahat etmiyor bir türlü kendimi çok kötü hissediyorum şu anda 69 günlük ama bu günler nasıl geçti bir bilseniz

Merhaba durun dershane edilir mi

Doktor çok özür dilerim ama saçmalamış. Yenidoğan bebeklerde moro refleksi vardır ve 3 aydan sonra azalmaya başlar. 6. aya kadar devam etmesi beklenir bebeğin sağlıklı olduğunu her şeyin yolunda olduğunu gösterir. Kafanızı takmayın lütfen en güzel günleriniz bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…