• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim sinüzit olmuş

• Konu Sahibi Konu Sahibi mertoglu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
M

mertoglu

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar 7 ay 1 haftalık bebeğim var bundan 5 gün önce burun tıkanıklığı şikayeti için doktora gittik basit bir soğuk algınlığı dedi vesoğuk algılığı şurubu ile burun damlası verip gönderdi.burun tıkanıklığına öksürükte eklenince tekrara bugün tekrar gittik ciğer filmi çekildi çok şükür birşey çıkmadı sinüzit olmuş dedi ve antibiyotik verip gönderdi bu konuda bilgisi olan varmı lütfen yazsın çok endişeliyim şimdiden teşekkür ederim

Canım sinüzit teşhisini neye dayanarak koydu peki? Benim de bebeğimin burnu tıkanıyordu öksürük başladı. Ama kesinlikle antibiyotik kullanmadık.
Okyanus suyu ve otri bebe aspiratörle temizledik. Öksürüğü önce kuruydu sonra balgamlı oldu ben de korkup tekrar götürdüm steteskopla dinleyip ciğerlerinde bişey yok dedi. Gereksiz yere film de çekmedi. Sonra ıhlamurla falan kendi kendine geçti. Bence antibiyotik kullanmadan önce bir doktora daha göster.
Bazı doktorlar antibiyotik vermeyi çok seviyor. Bu da bebeklerin bağışıklık sistemini kötü etkiliyor.

benimde bebeğiminde hastalığı aynen sizin anlattığınız şekilde gelişti maalisef benim kaldığım yerde sadece bir çocuk doktoru var başka yere gitmem de çok zor çünkü eşim yanımda yokyani başka yere gitmem çok zor bende okyanus suyu ve aspiratör ile temizlik yapıyorum ama şimdi kafam daha da karıştı

Back