asla bitmeyecek bunu biliyorum,hayat cok bos bebeğim kollarımdaydı hıc hastalıgı yoktu ve anıden gıttı,bu bızı cok üzdü,esim dün gece cok ağladı zor teselli ettim,biz onu cok özlüyoruz,nasıl dayanıcaz bılmıyorum,her gece rüyalarımda çığlık aratak uyanıyorum
dün gece ruyamda kızımla el ele tutuşmuş gidiyoruz 4 yaşında gibiydi uzun simsiyah saçları vardı,yolda giderken birden elimi bırakıyor yola cıkıyor araba çarpıyor,yere düşüyor kan olmus yerler cansız yatıyor yavrumun gözlerı acık bana bakıyor,birden ağlayarak uyandım... neden hep bebeğimi bu şekilde görüyorum ,cok mutsuzum....
Evet canim arkadasim. Surekli takip ediyorum seni keske yapabilecegimiz bisey olsa ama yok... Cok yikici bir durum hicbir hastaligi yokken cekip gitmesi, ama yapcak bisey yok, ne gelir elden vadesi buraya kadarmis melek Su nun. Nur icinde yatsin. Bende babami kaybettim birkac yil once. Kaza gecirdi sadece bacagi kirikdi, hastanede kalmasi gerekliydi 1 gun. Eve geldik ertesi gun sabah aradilar cenazenizi gelin teslim alin diye (sokyani) Oyle yani canim arkadasim insanin vadesi dolunca ne yaparsan yap bos. Zamana ihtiyacin var tabiki. Surekli onu dusunuyorsun bu yuzden ruyalarinda gormen cok normal.Kafani dagitacak biseyler bulsan cok rahatlarsin. Allah esinede sanada sabir versin...
canım benim melek kızının acısı daha çok taze,bu rüyalar da onun eseri..Allahım sana dayanma gücü yaşama sabrı versin.. tesellisi yok biliyorum,herşey anlamsız ve yetersiz şu an senin için,ama hayatta hiçbir acı yaşamadan gitti meleğin cennete..böyle düşün..kısacık ömründe hep mutluydu..ve öyle de olacak sonsuza kadar...dualarım seninle...
Allah rahmet eylesin
yaşadığın şey hiç kolay değildir ..
Rabbim sabırlar versin
Eğer biliyorsan İnşirah suresini bol bol oku birde YA SABIR esmasını
bütün arkadaşlarında dediği gibi bebeğin öte alemde size şefaatçi olacak İnşallah
Allah razı olsun,bu dunyaya şefaatcı olarak gelmıs sırf anne babasını kurtarmak ıcın doğmus melegım,kücük kızım şimdi bizsiz napıyor acaba,beni göremeyince hep ağlardı kimsede durmazdı
sizinde başınız sağolsun,hıc aklımdan cıkaramıyorumhersey hayat bu kadar zor olmak zorunda mı,o benım herseyım olmuş ama farkında değilmişim kaybedınce daha cok anladım hıcbırseyden zevk almıyorum,tekrar bebişim oldugunda suyum gıbı sevebılırmıyım yada o bızımle olamadığı ıcım emınım içi buruktur her ne kadar yerı rahat olsada,bu acı içimden hiç ama hiç cıkmayacak ömür boyu taşıcam bunu
her gün senin ve eşin için dua ediyorum Rabbim dayanma gücü versin Allahim nasıp eder inşallah güzel tatlı uzun ömürlü bi bebişiniz olur kevser su nun yerini asla dolduramaz ama teselli verir sen çok kuvvetli bi annesin hissedebiliyorum hep aklımızdasın kendini asla yalnız zayıf ve güçsüz hissetme
canım benim yuce Allah evladını bu dunyada kaybeden annelere merhameti çok büyük müş.en büyük acı evlat acısıymış.inanıyorum küçük meleğin seni ahiretin kapıdında beklicek.ve anne anne boş akan sütünden devam et içeyim dicek.tıpkı yarım kalan babamlan hikayem gibi(((((((((((((((((((((((((((((
Merhaba,ben de nezaman Kk ne girsem bu sayfaya bakmadan geçemiyorum.Suuucum un acısı öyle derin,bebeğine aşkı öyle büyük kitekrar basin sagolsun Allah sabirlar versin,msj yazmasamda bu sayfayi surekli okuyorum her defasinda ayni aciyi hissediyorum...
bir kac gun annenlere falan gitsen kalabalik falan belki biraz teselli verirler
esin en azindan gunduz iste biraz olsun nefes aliyordur ama sen surekli bebeginle zaman gecirdigin evdesin daha onceki msj larinda dedigin gibi heryerde aniniz var bunlarda surekli acini tazeler...hatta bir doktora gidebilsen iyi olur bu aciyla nasil mucadele edip,ustesinden gelebilecegini ogrenirsin
lutfen beni yanlis anlana bende anneyim...
tekrar basin sagolsun Allah sabirlar versin,msj yazmasamda bu sayfayi surekli okuyorum her defasinda ayni aciyi hissediyorum...
bir kac gun annenlere falan gitsen kalabalik falan belki biraz teselli verirler
esin en azindan gunduz iste biraz olsun nefes aliyordur ama sen surekli bebeginle zaman gecirdigin evdesin daha onceki msj larinda dedigin gibi heryerde aniniz var bunlarda surekli acini tazeler...hatta bir doktora gidebilsen iyi olur bu aciyla nasil mucadele edip,ustesinden gelebilecegini ogrenirsin
lutfen beni yanlis anlana bende anneyim...
Merhaba,ben de nezaman Kk ne girsem bu sayfaya bakmadan geçemiyorum.Suuucum un acısı öyle derin,bebeğine aşkı öyle büyük ki
bence telepatik olarak hepimize yansıdı.Hani dağlar taşlar ağladı derler ya o misal...Aklıma gelmediği ve dua etmediğim birgün geçmiyor.Açıkcası ben kendi ailem için bile bu kadar rutin hergün dua etmem..Allah yardımcısı olsun.Ama mesajlardan biraz hafifleme hissediyorum,inşaallah daha da iyi olacak,imtihan dünyası işte naparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?