bebeğim şehit oldu

canı gönülden dua ediyorum. tertemiz, hiç günahı yok. Rabbim cennetine alır onu. Allah sabır versin. Birlikte kevser suyundan içersiniz inşallah. dualarım bebeğinize ve size. Allah rahmetini esirgemez zaten.

allah sabır versin benimde 4,5 aylık kızım var yaşadığın acıyı tahmin bile edemiyorum o orda cennette sana da şefaatçi olacak inşallah... allah yardımcın olsun senin ve eşinin inan yazacak bişey bulamıyo insan sadece sana sabır diliyorum allahtan hergün aklıma geliyosunuz...

Allah sabır versin arkadaşım.Yüreğinin acısını dindirsin.Keşke elimden daha fazla bir şey gelse de yapabilsem.Tek yapabildiğim dua etmek.

canım benim melek kızının acısı daha çok taze,bu rüyalar da onun eseri..Allahım sana dayanma gücü yaşama sabrı versin.. tesellisi yok biliyorum,herşey anlamsız ve yetersiz şu an senin için,ama hayatta hiçbir acı yaşamadan gitti meleğin cennete..böyle düşün..kısacık ömründe hep mutluydu..ve öyle de olacak sonsuza kadar...dualarım seninle...

sizinde başınız sağolsun,hıc aklımdan cıkaramıyorumhersey hayat bu kadar zor olmak zorunda mı,o benım herseyım olmuş ama farkında değilmişim kaybedınce daha cok anladım hıcbırseyden zevk almıyorum,tekrar bebişim oldugunda suyum gıbı sevebılırmıyım yada o bızımle olamadığı ıcım emınım içi buruktur her ne kadar yerı rahat olsada,bu acı içimden hiç ama hiç cıkmayacak ömür boyu taşıcam bunu

bebeğimin cektiği acıları düşündükce yanıp kavruluyorum ,doğum yaparken kanalda sıkıştı burnu kanadı kafasının bir bölümü şiş oldu,doğdu 1 ay sonra kabız oldu 3 ay sürdü kabızlık,daha yenı düzelmişti,sonra aşırı kiloluydu(maaşallah)etleri boğumluydu ve sürekli pişik oluyordu,birde vefaat ederken kimbilir nasıl canım yandı annemın bunları düşündükce ölüyorum,keşke o acıları ben cekseydımde miniğimin canı yanmasaydı,

Allah rahmet eylesin
yaşadığın şey hiç kolay değildir ..
Rabbim sabırlar versin
Eğer biliyorsan İnşirah suresini bol bol oku birde YA SABIR esmasını
bütün arkadaşlarında dediği gibi bebeğin öte alemde size şefaatçi olacak İnşallah

Allah razı olsun,bu dunyaya şefaatcı olarak gelmıs sırf anne babasını kurtarmak ıcın doğmus melegım,kücük kızım şimdi bizsiz napıyor acaba,beni göremeyince hep ağlardı kimsede durmazdı

Allah razı olsun,bu dunyaya şefaatcı olarak gelmıs sırf anne babasını kurtarmak ıcın doğmus melegım,kücük kızım şimdi bizsiz napıyor acaba,beni göremeyince hep ağlardı kimsede durmazdı

canim benim sen annesiydin senin yaninda olman icin aglardi ama o simdi gercek sahibinin yaninda inan hic üzlüp aglamiyordur.inanlar icin ölüm bir ayrilik degil ölüm sevgiliye kavusmadir buna inanarak kyasayanlar ölümü dört gözle bekler ve bu dünyadan ayrildiklari geride biraktiklari icin üzüldüklerini düsünmyüorum gercek sevgiliye kavustuktan sonra

Allah meleğini yanına alırken eminimki,acı hissettirmeden almıştır kuzucum Sen mutlu ol annesi o sana cennetten gülümsüyor..

Gamze cim sen cok iyi bir annesin, tabiki Su nun yeri sende hep ayri kalcak ama yeniden bir bebek kucagina aldiginda onunda heyecani baska olcak. Insanin icinden kolay cikcak bi aci degil ki bu aci. Ama iste insan alisiyor ici yana yana. Bende yeni bir anneyim seni tanimiyorum ama nasil biseydir bu, melek Su yu dusundukce benimde cok canim yaniyor kimbilir sen ne haldesin.Acini yurekden paylasiyorum arkadasim. Allahim sabrini vercek ve Insallah hepsi gececek...

her gün senin ve eşin için dua ediyorum Rabbim dayanma gücü versin Allahim nasıp eder inşallah güzel tatlı uzun ömürlü bi bebişiniz olur kevser su nun yerini asla dolduramaz ama teselli verir sen çok kuvvetli bi annesin hissedebiliyorum hep aklımızdasın kendini asla yalnız zayıf ve güçsüz hissetme

tesekkur ederım canım,Allah sızlerden razı olsun,bazen acısından aklımı kaybedecek gibi oluyorum,bazen bu acıya nasıl dayandığımı düşünüyorum ki sizler dualarınız sayesınde Allah sabrını veriyor, bu sabah bebeğimin ağlama sesiyle uyandım,cok zor dayanılacak gibi değil, şuan diyorum ben hala anneyim yanımda olmasada evladım var uzaktan bizi izliyor ve ahirette kavusacagız yeri rahat,bunu düşünmek bana huzur veriyor,hersey cok yenı 1 ay olmadı,eskıye göre iyiyim,insallah daha iyi olacağız,anılarıyla yetiniyoruz...

canım benim yuce Allah evladını bu dunyada kaybeden annelere merhameti çok büyük müş.en büyük acı evlat acısıymış.inanıyorum küçük meleğin seni ahiretin kapıdında beklicek.ve anne anne boş akan sütünden devam et içeyim dicek.tıpkı yarım kalan babamlan hikayem gibi(((((((((((((((((((((((((((((

inşallah,Allah herkesi ayrı ayrı sınıyor ,şimdiye kadar yakınımı kaybetmedım ilk acıyı evladımda tattım,Allah başka acı göstermesin...

tekrar basin sagolsun Allah sabirlar versin,msj yazmasamda bu sayfayi surekli okuyorum her defasinda ayni aciyi hissediyorum...

bir kac gun annenlere falan gitsen kalabalik falan belki biraz teselli verirler
esin en azindan gunduz iste biraz olsun nefes aliyordur ama sen surekli bebeginle zaman gecirdigin evdesin daha onceki msj larinda dedigin gibi heryerde aniniz var bunlarda surekli acini tazeler...hatta bir doktora gidebilsen iyi olur bu aciyla nasil mucadele edip,ustesinden gelebilecegini ogrenirsin
lutfen beni yanlis anlana bende anneyim...

Merhaba,ben de nezaman Kk ne girsem bu sayfaya bakmadan geçemiyorum.Suuucum un acısı öyle derin,bebeğine aşkı öyle büyük ki
bence telepatik olarak hepimize yansıdı.Hani dağlar taşlar ağladı derler ya o misal...Aklıma gelmediği ve dua etmediğim birgün geçmiyor.Açıkcası ben kendi ailem için bile bu kadar rutin hergün dua etmem..Allah yardımcısı olsun.Ama mesajlardan biraz hafifleme hissediyorum,inşaallah daha da iyi olacak,imtihan dünyası işte naparsın

her doğan gün acıdan biraz götürümüş küllendirirmiş ateşi

farklı ortamlar her zaman iyidir biraz kafanı dağıt farklı ortamlara gir

teşekkur ederım

eşim gün icerisinde beni yalnız bırakmıyor,sürekli gelıp gıdıyor dışarı cıkıyoruz,üstelık kız kardesımde benımle kalıyor,cünku evde tek başıma kalamıyorum ,dr. dan destek alıyorum tek başıma atlatmam imkansız,dr. um evımden ayrılmamamı söylüyor,ilk hafta hic girmemiştim eve soğduğumu farkettim uzaklaşınca dönmek zor oluyor,yenı alışmaya başladım dıyebılırım...

tesekkur ederım

bebeğimsiz evımde ılk kaldığım gündü herkes bebeğimin esyalarını topluyordu evden((((((((((((cunku evın her kösede esyaları vardı,hersey cok gücüme gıttı yazmak istedim bırden ağzımdan döküldü sizleri üzmek ıstememiştim

tüm bu olanlar cok kötüydü bebeğimle olayı yaşadığımda evde tek başımaydım (((((((((((((( benı derinden etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…