bebeğim şehit oldu

çok güzel hepimize ders olacak bir alıntı.keşke bizlerde bu kurtuluşa erecek kadar şanslı olabilsek.ölüm var biliyoruz kendimize konduramıyoruz.rabbim sabrını ver bize

ahh inşallah ,bebeğimi düşünmeden yapamıyorum elimde değil,her saniye aklımda kafayı yicem galiba,onsuz yapamıyorum...bu ayrılık cok koydu

Allah size peygamber sabrı versin inşallah acılarınızı dindirsin çok üzüldüm meleğinizle cennette kavuşacaksınız o size şefaatçi olacak inşallah.

öfff çok acı bir şey bende anneyim ve seni çok iyi anlıyorum suu cennete uçtu şu anda dünyadaki halinden bile mutlu inan bana

öfff çok acı bir şey bende anneyim ve seni çok iyi anlıyorum suu cennete uçtu şu anda dünyadaki halinden bile mutlu inan bana

evet öyleymıs ama ana yuregı gormeden nasıl oldugunu ıcım rahat etmıyor,ruyalarımda ıyı gormuyorum,bılmıyorum belkı psıkolojktr,onu dusunmekten kendımı alamıyorum...

başın sağolsun,allah rahmet eylesin..elbetteki cennette bu dünyadan daha mutlu olduğu kesin..sen de sadece bunu düşünmeye çalış..allah bu acını en kısa zamanda hafifletsin,sana yaşama gücü sabrı versin..hiçbirşey eskisi gibi olmayacak,elbette o hiç olmamış gibi davranamaz ve unutamazsın,fakat sen her geçen saat daha da güçlü olacağın için eskisi kadar yakmayacak..zaman zaman zaman..

ahh inşallah ,bebeğimi düşünmeden yapamıyorum elimde değil,her saniye aklımda kafayı yicem galiba,onsuz yapamıyorum...bu ayrılık cok koydu

canım çok zor gerçekten.biz ne desek boş..için kor gibi yanıyor, acıyor,boğulacak gibi oluyosun..belkide yaşamak istemiyorsun yeri geliyor...
ama elden bişi gelmiyor...unutulmaz kesinlikle ama inşallah zaman geçtikçe acısı azalır...

Allahım sabrınıda verecek inşallah....

başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm bu metini okurken bir annenin yüreğinden akan cümleler bunlarherşeyin ilacı zaman olacak canım benim acın çok büyük, zamanla azalacak her geçen gün biraz daha dinecek, tek tek mum gibi sönecek ama o 1 mum hep yanacak yüreğinde...

asla bitmeyecek bunu biliyorum,hayat cok bos bebeğim kollarımdaydı hıc hastalıgı yoktu ve anıden gıttı,bu bızı cok üzdü,esim dün gece cok ağladı zor teselli ettim,biz onu cok özlüyoruz,nasıl dayanıcaz bılmıyorum,her gece rüyalarımda çığlık aratak uyanıyorum

dün gece ruyamda kızımla el ele tutuşmuş gidiyoruz 4 yaşında gibiydi uzun simsiyah saçları vardı,yolda giderken birden elimi bırakıyor yola cıkıyor araba çarpıyor,yere düşüyor kan olmus yerler cansız yatıyor yavrumun gözlerı acık bana bakıyor,birden ağlayarak uyandım... neden hep bebeğimi bu şekilde görüyorum ,cok mutsuzum....

allah kullarına çekemeyecek dert vermezmiş canım başın saolsun... sözün bittiği yerdeyim ağlıyorum hala..((

Ah kuzum çaresizlikle seninleyim yüreğini ne hafifletir ne yapacağımı seni nasıl mutlu edebilirim diye düşünüyorum Çok daha yeni 1 ay bile olmadı rüyaların görmen normal psikastrinin yönlendirmesi çok önemli ve eşinin de destek alması şart her insanın kaldıramayacağı bir acı ile sınanıyorsunuz ..

Evet canim arkadasim. Surekli takip ediyorum seni keske yapabilecegimiz bisey olsa ama yok... Cok yikici bir durum hicbir hastaligi yokken cekip gitmesi, ama yapcak bisey yok, ne gelir elden vadesi buraya kadarmis melek Su nun. Nur icinde yatsin. Bende babami kaybettim birkac yil once. Kaza gecirdi sadece bacagi kirikdi, hastanede kalmasi gerekliydi 1 gun. Eve geldik ertesi gun sabah aradilar cenazenizi gelin teslim alin diye (sok yani) Oyle yani canim arkadasim insanin vadesi dolunca ne yaparsan yap bos. Zamana ihtiyacin var tabiki. Surekli onu dusunuyorsun bu yuzden ruyalarinda gormen cok normal.Kafani dagitacak biseyler bulsan cok rahatlarsin. Allah esinede sanada sabir versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…