- 21 Şubat 2021
- 84
- -67
- 16
- 43
- Konu Sahibi carpediem33
-
Saat başı çok zor iki saatte bir zor uyandiriyorumSaat başı emzirin hem sütünüz de artar.
Mama vermedim çünkü emziriyorumGeçmiş olsun. Benim bebeğimde de hafif değer yüksekti saat başı emzirdim. Emmeye gücü yoktu başlarda sütüm de vardı ama mama da verelim dedi doktor.(erken doğmuştu) Günde 3 kez de mama verdim. Çok şükür değer düştü.sonra mamayı bıraktık tamamen memeye geçtik
Canım. Sürekli. Emzir benimde 8 lerdeydi emzirerek geçti merak etmeKızlar bebeğim 15 günlük. Bebeğimin kani ile benim kanım farklı olduğu için sarılık yaşıyorum. 15 gündür geçmedi. ilk 3 ~5 günlük fototerapi aldik. Şuan 7.3 değeri. Sürekli uyku hali yaşıyor özellikle gündüzleri. 2 saatte bir 15 dakika bir mememi emziriyorum geçsin diye. Hâlâ düzelmedi. Siz neler yaptınız geçmesi icin? Ne kadar sürmüştü. Çok endişeliyim. Lütfen desteklerinizi bekliyorum.
sureklı emzırmek yapabıldıgım tek seydı. 1 saatte 1 bıle uyandırdıgım oldu dr tavsıyesıyle uykudan cok bsıne ıhtıyacı var sekerı dusmemelı demişti. sukur atlattık:)10. gun tekrar baktı 8 e düşmüş gerılemeye basladı dıye takıbı kestı ama aynı tempo emzırdımKızlar bebeğim 15 günlük. Bebeğimin kani ile benim kanım farklı olduğu için sarılık yaşıyorum. 15 gündür geçmedi. ilk 3 ~5 günlük fototerapi aldik. Şuan 7.3 değeri. Sürekli uyku hali yaşıyor özellikle gündüzleri. 2 saatte bir 15 dakika bir mememi emziriyorum geçsin diye. Hâlâ düzelmedi. Siz neler yaptınız geçmesi icin? Ne kadar sürmüştü. Çok endişeliyim. Lütfen desteklerinizi bekliyorum.
Soyun altını açın yüzünü yıkayın başka bunun careei yok. Çok süt içip çok çiş yapması lazım.Saat başı çok zor iki saatte bir zor uyandiriyorum
Uyandırmanız gerekiyor, saatte 1 şekilde yoksa çok zor.Saat başı çok zor iki saatte bir zor uyandiriyorum
Bağırsağı delinsin diye mi?Gün kurusu hoşafı kaynatın bir kaç çay kaşığı içirin bebeğe sizde için tabiki sütten ona geçsin bir kaç çay kaşığı şekerli şunda verebilirsin ara ara
Uyandırmanız gerekiyor, saatte 1 şekilde yoksa çok zor.
Bir iki çay kaşığından bişi olmaz bizzat kendi çocuğumda verdim kaka yoluyla sarılığı kolay attı. Birdaha da olmadı. Neyse uzatmak istemiyorum konu sahibi fikir istemiş ben kendi denemiş olduğum yöntemi belirttim ama isterse bebeğe vermesin kendisi içsin süt yoluyla anneden bebeğe geçer zaten.Bağırsağı delinsin diye mi?
Söylediğiniz şeyin bilimsel hiç bir açıklaması yok, sizinki geçmiştir tesadüftür. Önce sarılığın neden olduğunu bi araştırın ve böyle tehlikeli tavsiyeler vermeyin burda.Gün kurusu hoşafı kaynatın bir kaç çay kaşığı içirin bebeğe sizde için tabiki sütten ona geçsin bir kaç çay kaşığı şekerli şunda verebilirsin ara ara
Haklısınız bana da başkası söylemişti belki bende yaradı başkasında yaramaz koca karı yöntemi netice de konu sahibi kusura bakmayın siz denemeyiniz.Söylediğiniz şeyin bilimsel hiç bir açıklaması yok, sizinki geçmiştir tesadüftür. Önce sarılığın neden olduğunu bi araştırın ve böyle tehlikeli tavsiyeler vermeyin burda.
Bir çay kaşığından birşey olmaz lafınız hangi tıbbi gerçeğe dayanıyor? Siz çocuğunuza verdiniz birşey olmadı diye diğer çocuklara da birşey olmayacağının garantisini nasıl verebiliyorsunuz? Ne cesaret! Sizin verdiğiniz tavsiyeyle bir bebeğin sağlığına canına zarar gelse telafi edebilecek misiniz?Bir iki çay kaşığından bişi olmaz bizzat kendi çocuğumda verdim kaka yoluyla sarılığı kolay attı. Birdaha da olmadı. Neyse uzatmak istemiyorum konu sahibi fikir istemiş ben kendi denemiş olduğum yöntemi belirttim ama isterse bebeğe vermesin kendisi içsin süt yoluyla anneden bebeğe geçer zaten.
Valla bizim cocuk doktoru prof. da bir cay kasigi sekerli su verin demisti ben de sasirmistim.Söylediğiniz şeyin bilimsel hiç bir açıklaması yok, sizinki geçmiştir tesadüftür. Önce sarılığın neden olduğunu bi araştırın ve böyle tehlikeli tavsiyeler vermeyin burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?