• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim sadece uyurken emiyor :)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Yo
Ben de sizinle aynı durumdayım çözüm bulabilen oldu mu acaba. Çok zor bi durum. Oğlumun kilo alımı da yavaşladı. Acaba geceleri uyandırıp emzirmekten mi oldu diye düşünüyorum siz de geceleri bebeğiniz istemden de üç saat doldu diye emzirdiniz mi ?
Yok ben hiç kaldırıp emzirmedim acıkınca kalkar diye düşündüm hep

Nerde hata yaptım hiç bilmiyorum ama bu durum moralimi çok bozuyor bi çözüm bulabilirseniz benimle de paylaşabilir misiniz
Tabi paylaşırım inan benim kızın anı anını tutmuyor bugünler bir nebze olsa iyi hiç emmek istemezse ayakta vermeyi dene kesin alır

Tabi paylaşırım inan benim kızın anı anını tutmuyor bugünler bir nebze olsa iyi hiç emmek istemezse ayakta vermeyi dene kesin alır
Benimki kurulu saat gibi 3 dk emip bırakıyor ayakta yatarak başkasının kucağında hepsini denedim olmyor 3 dk sonra ağlayarak bırakıyor

büyük ihtimalle gazı var ayakta pışpışlayaraktan ver yani sabit tutma bebeği sizinki ne kadarlık
4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artık

4 ay 6 günlük gazını da çıkarıyorum ama yine de emmiyor ayakta da emzirdim olmuyor mama da içmiyor eski kıyafetleri bol gelmeye başladı kilo kaybediyor artık
İstersen bi gastroentoloji bölümüne götür reflüsü varmı veya enzimlerle alakalı birşey olabilir ben götürdüm bi sorun çıkmadı ama istersen sende bi götür

Evet alıyor hatta şimdi uyurken emzirdim ve yaklaşık 20 dk emdi ama uyanıkken reddeio
Algıları çok açık mümkünse sen emzirirken etrafında kimse olmasın sakin sessiz bi odada emzir güzel şarkılar mırıldan dikkatini çek başka yere dönmesin

Konu üzerinden Zaman geçmiş biraz. Sorun yaşayan arkadaşlar ne yaptınız ne oluyo bunun sonu benim bebeğim de 4. Aya girince uyanıkken emmeyi bıraktı ne yapıyorsam olmuyor. Ne zaman bitecek bu durum yoksa emmeyi tamamen mi bırakacak

Bizdede ayni sorun var bebegim 4 ayina yeni girdi uyanikken kendini geriyor agliyor istemiyor yalanci memeyle uyuyor 1 aydir boyleyiz kansizlik cikti birde ondan huysuz ve istahsiz olurmus onceden memeden ayrilmayan bebek istemiyor simdi :(

Bizdede ayni sorun var bebegim 4 ayina yeni girdi uyanikken kendini geriyor agliyor istemiyor yalanci memeyle uyuyor 1 aydir boyleyiz kansizlik cikti birde ondan huysuz ve istahsiz olurmus onceden memeden ayrilmayan bebek istemiyor simdi :KK43:

Canım bizdeki durumun aynısını yaşıyorsun. Biz de 4. Aya girince emmeyi reddettik. 12sinde 4. Ayı tamamlıycaz. Yeni yeni emmeye başladı. Ben sağıp biberonla verdim, onu da almadığı Zaman'lar kaşıkla verdim. Uyanıkken ne yaptıysam (ayakta, karanlıkta vs) emziremedim. Uyuyunca bol bol emzirip aradaki farkı kapatmaya çalıştım. Sen de anca bunları yapabilirsin.

4. Ay sendromu ozaman :) valla biberonla falan hic denemedim alisir diye emsin yeter ac olsa durmaz emer diye dusunuyorum.

Sadece anne sütü mü veriyorsun?

Back