• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim sacını cekıyor peki niyeee????

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

katrem29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
80
1
48
Trabzon
bebeğim 1 aydır sacını ve kulaklarını cekıyor diş yuzunden mı sızce? ilk zamanlar pek takılmadım ama bu aralar sureklı elı sacında kulaklarında. yorumlarınızı beklıyorum kızlar

nette böyle bir sorunla karşılaşmıştım uzman doktor bebeğin bedenini keşfettiğini anlatıyordu. yapman gereken kendine zarar vermesini önlemekmiş..

nette böyle bir sorunla karşılaşmıştım uzman doktor bebeğin bedenini keşfettiğini anlatıyordu. yapman gereken kendine zarar vermesini önlemekmiş..

Benim kızım 1 aylıkken başladı saçlarını çekmeye.Daha 3 ayı dolacak haftaya :) Ama bu rahatsız edici bir durum değil bana göre.Genelde uyuyacağı zaman gidiyor eli saçlarına ve kulağına.Kendi kendine bilinçsizce uyumaya çalışıyor . Takma kafana normal bir durum büyük kızımda bebekken uyuyacağı zaman aynısını yapardı ...

Bebekler saç ve kulaklarla baslarmıs bedenlerini tanımaya ama bunu yaparken gözlemle rahatsızlık mı duyuyor yoksa eglencelimi yapıyor mesela kulak kasımasının nedeni kulagına su kactıgı için hafif sancı hissettiği içinde olabilir eger huzursuzluk yoksa sorun yok bence ;)

Merak etme canım benım kızımda yapıyordu sıkıntılı değilse sorun yok ben doktora götürdüm diş çıkarken kulaklarda oluşan ağrıdan kaynaklandığını söyledı şimdi geçti dişle alakalıdır muhakkak

bebeklerde diş acısı kulağa vuruyomuş o yüzden kulayla oynaması çekmesi normalmiş benim oğlumda saçını kulağını çekiyo sonra başlıyo ağlamaya saçını çok çekiyo diye 2 gün önce saçlarınıda kesdim ki canını acıtmasın diye şimdi eli saçına gidiyo ama saç az olduğu için bulamıyo :) ama kulağıyla çok oynuyo

Back