bebeğim pütürlü mütürlü hiç yemiyor kusuyor yardımmm!!!!!!

badibadi

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
4
0
16
Ankara
neredeyse 11 aylık bir oğlum. Pütürlü birşeyler olduğu zaman yemiyor kusuyor. doktor kussun alışsın diyor ama her seferinde kusuyor yardım . aynı durumda olanlar varsa bana akıl verin...

benim kızımda aynı şekilde büyüdü ama ben kıyamadım hep rondodan geçirerek verdim .çorba,meyve v.b.şimdi 3,5 yaşında herşeyi yiyiyor hiçbir şey ayırmıyor.sadece bazı çorbaların içinde atıyorum havuç rendesi varsa onları yutmakta zorlanıyor ama genel olarak çok iyi .meyvelerinide normal yiyiyor bir tek muzu sevmiyor.ben hiç problem etmedim.tabi herkesin kendi tercihi.herkes bana aaa rondo mu yapıyosun diyodu bende eveeeet rondo yapıyorum diye karşılık veriyodum.kimse umrumda deildi.kızımın doyması umrumda olandı.iyikide vermişim karmakarışık çorbalar yapıyodum içine herşeyi koyuyodum bi rondo tamam süper oluyodu .belkide bu yüzden kilosu süper iyi gelişimi süper iyi çok zeki :) hiç yemek ayırmıyor.bence sende bu kadar problem etme ...derim ben..tabi sen bilirsin.

kendine ve beşine iyi bak...

bende rondodan geçirip veriyorum ama başka arkadaşların daha küçük bebekleri neler yiyor etkileniyrum tabi. bende kilosu için ve doyması için uğraşıyorum zamanla alışır umarım ne zaman düzgün yemeğe başladı kızınız??
sizde kendinize ve kızınıza iyi bakın teşekkürler.

tam ne zaman hatırlamıyorum 2 - 2,5 yaş olabilir ama bir anda deil tabi yavaş yavaş alıştı makarna çok işe yaramıştı katı yiyeceklere geçmekte.makarnayı her çocuk sever.makarnaları tek tek vererek çiğnemeyi öğrettim vb. sabır gerektiriyor biraz ama sonuçlar iyi olunca insan seviniyor.

Canim.bir sofra ser. Onlugunu bagla.en sevsigi yiyecekler neler.onune koy.sen hic karisma.ellerini bandira bandira yesin. Corba verecerksen.blendirdan gecirme.tabakta cok sulu olmasin .suyundan eline alamaz.tv . Muzik felan izlerken eline biskuvidir.elma armut vb meyve. Ekmek dilimi ver.salata vb.hepsini saymama gerek yok.alisana kadar boyle devam et.ozellikle sen karisma.ama bogazina kacmamasi icin goz ucuyla bak.sana tavsiyem bilendirdan gecirme....ben im kizim maasallah yedi aylikken hersey yiyordu.bak gor sonucu guzel olacak

merab cok olmus 8 yil olmus yazali ama 20 aylik.kizim hala puturlu yemiyor.asiri kafaya takiyorum.sizin kac aylikken basladi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…