Çocuk Hastalıkları Bebeğim poposunu kaşıyor!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
457
131
103
32
Selam hanımlar evet bu kez de derdim bebeğimin her bezini açışımda poposuna tırnak geçirip kaşıması hemde öyle böyle değil her yeri kırmızı tırnak izi ve kabarıklar olmuş( kaşıdığı tırnak izleri kabarmış sivilce gibi değil yani) ellerini tutmaya çalışınca hırçınlaşıyor bezini zor değiştiriyorum neden bunu yapıyor sizce? Poposu hep kızarıklık yara bere çok üzülüyorum doktora götüreceğim ama size de sormak istedim bu durumu yaşayan var mı?

Hava alınca kaşınıyor olabilir kalan idrar kasındırıyordur. Bezini açtıktan sonra yıkamayı deneyin birde

Hava alınca kaşınıyor olabilir kalan idrar kasındırıyordur. Bezini açtıktan sonra yıkamayı deneyin birde
Bu aralar sürekli yıkıyorum ama banyo sonrası bile tırnaklıyor kendini yeterki açık olsun farklı bezler de kullandım ama aynı devam etti

Henüz bu sebepten gitmedim daha doğrusu hep unuttum başka şeylerden gittiğim için ama bu kez sırf bunun için gidicem yakında
Açıkken kaşımıyor mu ? Belki minik kurtçuklar olabileceğini düşündüm ,altı açıkken rahatsa muhtemelen sıcak-bez rahatsız ediyor olabilir .

Açıkken kaşımıyor mu ? Belki minik kurtçuklar olabileceğini düşündüm ,altı açıkken rahatsa muhtemelen sıcak-bez rahatsız ediyor olabilir .
Altını açtığım anda kaşıyor daha önce kaka tahlili yapıldı temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…