• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim poposundaki leke

Italiangirl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
85
41
8
31
Herkese merhabalar. Kızım 7 aylık ve yeni fark ettim ki poposunda sol alt kısımda büyük bir leke oluşmuş. Önceden yoktu. Kahve tonlarında. Güneş alan bir yer olmadığı için endişelendim. Hani desem ki güneş yanığı mı.. Kırmızı da değil. Dağınık bir leke. Böyle bir durum yaşayan var mı? Doğum lekesi sonradan da oluşabiliyor diye duymuştum. Göbek kısmında da küçük 1 mm çapında bir tane leke var. Onu sorun etmiyorum ama bu popodaki leke acaba bezden mi ya da yeterince hava mı almıyor? Anlayamadım ve endişeleyim. Yaşayan var mı canım anneler?

Benim yeğenimin de omuzunda vardı. Doktor önemli birsey değil büyüdükçe büyüyebilir yayılabilir ama genelde rengi daha açılır yayıldıkca demişti. Öyle de oldu. Belli belirsiz bir leke var tarif ettiğiniz sekilde. Yine de cocuk doktoruna gösterin 💐

Benim yeğenimin de omuzunda vardı. Doktor önemli birsey değil büyüdükçe büyüyebilir yayılabilir ama genelde rengi daha açılır yayıldıkca demişti. Öyle de oldu. Belli belirsiz bir leke var tarif ettiğiniz sekilde. Yine de cocuk doktoruna gösterin 💐
Teşekkür ederim. Biraz da internetten okuyunca insan en kötü şeyi görüyor okuyor psikolojisi bozuluyor. Lekeler nörofibromatozis belirtisi de olabilir diyor. Kesinlikle doktora gideceğim çok sağolun

Back