Kızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızıannem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
Zeytinyağını asidini almadan sürmeyin ama.Yani pişik le kalbin ne alakası var anlamadım. Arka falan sürme ne arkosu alkol vardır içlerinde. Bepanthol sur sürekli. Hakiki zeytinyağı sur. Bi 10 15 dk bezle me açık kalsın
Oy canım benim ya sakın Arko sürme yazık miniğe pamuğu ıslatıp sil ıslak mendile hiç gerek yok biran önce doktorunu ara sor canm kimseyi dinlemeKızlar doğum yaptigimdan beri nerdeyse sürekli konu açıyorum kusura bakmayın ama bana yardım edin gercekten cok buyuk derdim var bebegim 13 günlük ve çok kötü pişik oldu resmen derisi kalktı kıpkirmızıannem o pişigi hemen geçir yazık kalbi dayanmaz gibi şeyler söyledi sürekli ağlıyorum bebegime bisey olmasından korkuyorum bu pişik nasıl geçer hametan kullandım islak mendili biraktim yok geçmedi gözümün önünde kıvranıyor kızım ( göbeği de halen düşmedi pisige arko sur dediler yakar mı arko? Lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?