• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegım ölüyodu....

Çok geçmiş olsun canım..

Benimde kötü bi tecrübem oldu..Bir keresinde oğlumu emzirdikten sonra altını açma gafletinde bulundum..Tabi bacaklarını kaldırınca mideye baskı yaptı ve bir anda emdiği ne kadar süt varsa hem ağzından hemde burnundan geldi ama bu altını açıp kapattıktan 2-3 dakika sonra oldu..Çok şükür o an yanındaydım.. İnsan çok korkuyor ya yanında olmasaydım Allah korusun ya çok küçük bide ..

Sık sık dua ediyorum..Bebeklerimiz Allah'a emanet..

cnm benim geçmiş olsun.çok zor yaa.evelsi gün başıma geldi bebeğimin boğazına ekmek kırıntısı kaçtı...gözleri kan çanağı gibi oldu...almaya çalıştım alamadım çok korktum...kaynanam ters çevirdi nefes aldım..bayılıyodum nereyse..ALLAH KORUSUN BEBİŞLERİMİZİİ

geçmiş olsun canım yaa...düşününce çok kötü oluyor insan..benim başıma böyle birşey gelse donup kalırım çok kötü bir huyum var..daha da zarar vermekten korktuğumdan mı nedir..süt verirken bebişim bazen çok kötü sesler çıkarıyordu genzine kaçıyordu, nefes almakta zorlanıyordu..Eşime sesleniyordum büyük bir korkuyla..panik olmamam için çok telkinlerde bulunur eşim ama huyum kurusun kala kalıyorum..

kızlar bu aksam benım ıcın cok kotu bır aksam oldu bebısımın muhallebısını yedırmemın ustunden 1saat gecmıstı nasıl olduysa ........alt kat komsuma ınmek ıcın bebegımı ana kucagına oturtmustum bende uzerımı degıstırmek ıcın odama gıttım bebegımın yanına geldıgımde mos mor olmustu ve burnundan mama akıyodu hemen ters cevırdım acayıp sekılde kustu nefes alamadı ters cevırıp salladım sırtına vurdum oylelıkle acıldı ama cocuk 10 15dk kendıne gelemedı allahtan annemle yakın oturuyoruz hemen ardım geldıler ama sıze anlatamam o anda bebısımı oyle gordum ya elım ayagım bosandı tansıyonum dustu kendıme zor geldım valla anltırken bıle kotu oldum canım bebegım sana bı sey olsa ben ne yapardımsenağlama

canim cok gecmis olsun okurken gözlerim doldu .benim oglumda bi ara cok hastalanmisti yemedi icmedi devamli uyudu kustu ....cocuk doktorumuz beyninde iltihap olabilir diye bizi acil hastaneye göndermisti ömrümden ömür gitti gercekten ...
allahim hic bir anneye düsmanima bile böyle bi aci yasatmasin cok kötü ....
allah bebeginede sanada cok uzun ömür saglik versin cnm :1hug:

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Akşamda buna benzer bir şey biz yaşadık nasıl korktum anlatamam. Eşim restoranttan çıkarken elinde araba koltuğu oğlum uyuyordu koltuğun sapı oyadı ve bebek betona düştü şoka girdim adeta gerçek mi hayal mi algılamakta güçlük çektim biraz ağladı bebişim, sonra yarım kalan uykusuna dalmak istedi uyutmadık, dr a gittik çok şükür bir şey yoktu ama hem gecemiz mahvoldu hemde bebişim çok korktu bizler de tabiii, eşimse suçluluktan bütün gece kedi gibi başına gelip gitti oğluşumuzun, Allahım hiç bir anneye bebeğinin acısını yaşatmasın, gözbebeğim ALİ KAYRA m seni çok seviyorum....

Geçmiş olsun panik yapmayıp müdahele etmen çok iyi çünkü bazı anneler panikden ne yapacağını şaşırabiliyor..

çok çok geçmiş olsun tatlım.. Allah yavrunu sana bağışlasın.. umarım bir daha böyle bir şok yaşamazsın

geçmiş olsun allah korusun tüm bebişleri.ben de bu tür şeylerle karşı karşıya kalırsam diye çok korkuyorum o nedenle ilk yardım teknikleri konusunda okumaya karar verdim.

geçmişolsun cnaım ya allah korusun bişey olmasın onlara rabbm bizleir onlarla sınamasın bugğün benim bebegimde düşüyordu nerdeyse elimden kaydı saallarken ay ödüm koptu kendime gelemedim valla allahım korusun ya :((

bugun benımde basıma geldı aynı sey oglum pusete koydum oyuncagıyla oynuyodu bende evı toparlıyorum baktım garıp garıp sesler gelıyo hemen yanına kostum kendıne asagı kaydırmıs yerdeydı sadece kafası pusetın ustunde altına serdıgım ınce penye battanıyeyı kafasına cekmıs ve boguluyo nefes alamıyo cırpınıyodu aldım hemen nasıl korkmus yavrum 10dk hızlı hızlı derın derın nefes aldım saatlerce sarıldım kokladım optum kucagımdan ındırmedım allahıma sukrettım ve bu olay olmadan 5dk once markete ınmıstım ya o zaman olsaydı ya ben mutfakta yemek yaparken duymasaydım aklıma neler gelıyo neler cıldırdım bugun resmen allahım ona bısı olursa yasayamam alladım onları korusun meleklerımız herseyımız onlar bızım

okurken tuylerım dıken dıken oldu.hıc yanlız bırakmamak lazım canım ya.allah korusun hepımızın yavrularını.çok buyuk gecmıs olsun,allah kımseye yasatmasın bu tur olaylar:Saruboceq:

Back