• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegım ölüyodu....

cnm çok geçmiş olsun allah korumuş wallahi...

arkadaslar hepınıze tesekkur aderım rabbım bebeklerımızı bıze bagıslasın onların acısını gostermesın allah hepsıne uzun omurler versın anne olmak zor ıs hep dıken ustunde hep endıselı korkuyla yasıyoruz valla buyuyecegı gunlerı ıple cekıyorum vallahı

kızlar bu aksam benım ıcın cok kotu bır aksam oldu bebısımın muhallebısını yedırmemın ustunden 1saat gecmıstı nasıl olduysa ........alt kat komsuma ınmek ıcın bebegımı ana kucagına oturtmustum bende uzerımı degıstırmek ıcın odama gıttım bebegımın yanına geldıgımde mos mor olmustu ve burnundan mama akıyodu hemen ters cevırdım acayıp sekılde kustu nefes alamadı ters cevırıp salladım sırtına vurdum oylelıkle acıldı ama cocuk 10 15dk kendıne gelemedı allahtan annemle yakın oturuyoruz hemen ardım geldıler ama sıze anlatamam o anda bebısımı oyle gordum ya elım ayagım bosandı tansıyonum dustu kendıme zor geldım valla anltırken bıle kotu oldum canım bebegım sana bı sey olsa ben ne yapardımsenağlama

geçmiş olsun canım ağız ve burun boşluğu birbirine bağlı olduğu için fazla kustuysa burundan da çıkmıştır burun yolu açıksa yani burnu tıkalı değilse süt vs sıvılardan bişey olmaz bir de kızlar sürekli bunu düşünmeyin ve bunun doğal bişey olduğunu sizin de böyle bir durumda gerekenleri yapabileceğinizi düşünün aksi halde allah korusun başınıza böyle bişey geldiğinde panik yaparsınız ve panik de ilk yardımın doğru yapılmasının en büyük engelidir. bir de uzmanlar öksürüyorsa müdahale etmeyin diyorlar sadece nefes alamıyorsa müdahale edilmeliymiş bunun da teknikleri var . allah hepimizin bebeklerini korusun

canım allah korusun çok geçmiş olsun o andaki duygunu çok iyi anlıyorum benimde başıma geldi kızım bebekken mosmor oldu aynı senin gibi ters çevirdim beline vurdum allahım onların acısını bize yaşatmasın herkesin bebişini ailesine bağışlasın tekrar büyük geçmiş olsun

canım aynı duyguyu bende yaşadım.anlyorum senii... çok kötü bir an:( allh kımseye böyle acı duygular yaşatmasın bebişlerımızı bıze bağışlasınn:(

allah kimseye o anı yaşatmasın bi damla kusmuktan ölenler var
benimde ödüm kopuyor emerken bile boğulup öksürüyor aklım çıkacak sanıyorum
allahım bebeklerimiz sana emanet onları koru

kızlar bu aksam benım ıcın cok kotu bır aksam oldu bebısımın muhallebısını yedırmemın ustunden 1saat gecmıstı nasıl olduysa ........alt kat komsuma ınmek ıcın bebegımı ana kucagına oturtmustum bende uzerımı degıstırmek ıcın odama gıttım bebegımın yanına geldıgımde mos mor olmustu ve burnundan mama akıyodu hemen ters cevırdım acayıp sekılde kustu nefes alamadı ters cevırıp salladım sırtına vurdum oylelıkle acıldı ama cocuk 10 15dk kendıne gelemedı allahtan annemle yakın oturuyoruz hemen ardım geldıler ama sıze anlatamam o anda bebısımı oyle gordum ya elım ayagım bosandı tansıyonum dustu kendıme zor geldım valla anltırken bıle kotu oldum canım bebegım sana bı sey olsa ben ne yapardımsenağlama

canım çok geçmiş olsun,ALLAH tan çabuk farkedip müdahele etmişsin.insanın dizlerinin bagı çözülüyor resmen.ALLAH yavrularımızı korusun onları bizlere bagışlasın inşaallah.

canım çokkkkkkkk geçmiş olsun:teselli: allah hepimizin bebeklerini kötülüklerden korusun her zaman sağlık sıhat nasip eylesin inşallaha.s.

cok cok gecmis olsun canim seni cok ama cok iyi anliyorum rabbim bi daha gostermesin insallah cok korkunc gercekten
*
bende dun yasadim aynisindansenağlama allahim nasil korktum esime bagirdim canuk merveye bi sey oluyor diye agzi mor oldu dudagi yani :çok üzgünüm: mama vermistim biberonla aksamlari bazen veriorum biberon iyce uyusun diye yoksa emziriyorum
aman allahim yedi biberonu yatirdim koltuga oyle yanima birden morardi gibi oldu tikandi bogazina
bi ters cevirdim esime bagirdim sirtina az vurdu
ve yedigi mamayi kustu oylecene hepsi elime doldu ama kizim iyi oldu sukur
iki saat uyutmadim uyumaya basliyordu esime dedim al sen tut ama uyursa uyutma dedim iki saat sonraz sukur bi seyi kalmadi ve rahat rahat uyudu allahim korusun hepsini cok korkunc....

Back