• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegım ölüyodu....

burcu_ege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
155
6
96
40
Bursa
kızlar bu aksam benım ıcın cok kotu bır aksam oldu bebısımın muhallebısını yedırmemın ustunden 1saat gecmıstı nasıl olduysa ........alt kat komsuma ınmek ıcın bebegımı ana kucagına oturtmustum bende uzerımı degıstırmek ıcın odama gıttım bebegımın yanına geldıgımde mos mor olmustu ve burnundan mama akıyodu hemen ters cevırdım acayıp sekılde kustu nefes alamadı ters cevırıp salladım sırtına vurdum oylelıkle acıldı ama cocuk 10 15dk kendıne gelemedı allahtan annemle yakın oturuyoruz hemen ardım geldıler ama sıze anlatamam o anda bebısımı oyle gordum ya elım ayagım bosandı tansıyonum dustu kendıme zor geldım valla anltırken bıle kotu oldum canım bebegım sana bı sey olsa ben ne yapardımsenağlama

kızlar bu aksam benım ıcın cok kotu bır aksam oldu bebısımın muhallebısını yedırmemın ustunden 1saat gecmıstı nasıl olduysa ........alt kat komsuma ınmek ıcın bebegımı ana kucagına oturtmustum bende uzerımı degıstırmek ıcın odama gıttım bebegımın yanına geldıgımde mos mor olmustu ve burnundan mama akıyodu hemen ters cevırdım acayıp sekılde kustu nefes alamadı ters cevırıp salladım sırtına vurdum oylelıkle acıldı ama cocuk 10 15dk kendıne gelemedı allahtan annemle yakın oturuyoruz hemen ardım geldıler ama sıze anlatamam o anda bebısımı oyle gordum ya elım ayagım bosandı tansıyonum dustu kendıme zor geldım valla anltırken bıle kotu oldum canım bebegım sana bı sey olsa ben ne yapardımsenağlama

allah korusun ona benzer bir korku bende yaşamıştım. ömründen 10 yıl gidiyor allah yavrularımızı bize bağışlasın.

ay canim ya insanin icine oturuyor acisi degil mi cok gecmis olsun insallah birdaha boyle birsey olmaz kiyamam ona agzi yok dili yok bende paronayak oldum bu konularda diken ustunde yasiyorum resmen

Çok geçmiş olsun canım Allah hiçbirimize evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah

Geçmiş olsun canım dün gece 37 günlük kızımı emziriyordum kızım bir hırsla emince boguluyordu hemen salladım ve ters çevirip sırtına vurdum Allahtan babamız yanımızdaydı o an elim ayagım tutmadı şimdi emzirirken korkuyorum
inşallah kimse yaşamaz o duyguyu

geçmiş olsun canım,inşallah ben yaşamam öyle bi şey,çok korkağım da...
Allahım hiç birimize yaşatmasın,evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah

canım çok geçmiş olsun ...bende aynı şeyi yaşadım delirdim aklım gitti şimdi bir daha asla yalnız bırakmıyoum...kurban olurum ben ona :))

Canim çok geçmiş olsun ben halen korkuyorum bebeğim grip ve öksürüyor çok fazla tikaniyor allah a ement yalnizim mecbur oda da kendisi kaliyor ama her defasinda kontrolediyorum siksik kapimiz zaten açik hemen sesine koşuyorum öksürecekte tikanacak diyee çok korkuyorum...

çok geçmiş olsun canım yaa benzer bi durumu bebeğim 27 günlükken yaşadım tek başımaydım ve kızımı senin yaptığınn gibi ters çevirerek sırtına vurarak kurtardım aklım gidiyodu sonrasında hemen eşimi aradım ama konuşamıyordum senin yazını okuyunca o güne geri gittim allahım bizi evlatlarımızla sınama

bugun benımde basıma geldı aynı sey oglum pusete koydum oyuncagıyla oynuyodu bende evı toparlıyorum baktım garıp garıp sesler gelıyo hemen yanına kostum kendıne asagı kaydırmıs yerdeydı sadece kafası pusetın ustunde altına serdıgım ınce penye battanıyeyı kafasına cekmıs ve boguluyo nefes alamıyo cırpınıyodu aldım hemen nasıl korkmus yavrum 10dk hızlı hızlı derın derın nefes aldım saatlerce sarıldım kokladım optum kucagımdan ındırmedım allahıma sukrettım ve bu olay olmadan 5dk once markete ınmıstım ya o zaman olsaydı ya ben mutfakta yemek yaparken duymasaydım aklıma neler gelıyo neler cıldırdım bugun resmen allahım ona bısı olursa yasayamam alladım onları korusun meleklerımız herseyımız onlar bızım

canım çoook büyük geçmiş oolsun :1rolleyes:

allah esirgesin allah korumus canim cok dikkatli ol onun bogazinda ne var kucucuk birsey allahim birdaha yasatmasin cok gecmis olsun

geçmiş olsun canım.benim de başıma buna benzer bişey geldi.emzirip yatağına yatırdım çay koymaya mutfağa gittim geldiğimde kusuyordu.ters çevirip sırtına vurdum.nefes aldı açıldı allahtan.gazını çıkarmadan yatırmamak gerek.

gecmis olsun canim o anki korkuyu bilirim bir keresinde bende emzirirken bebegim nefes alamamisti o an elim ayagima dolasti sonra ters cevirdim ve gecti ama esim gelince nasil aglamistim anlatamam....

Yaa neden oluyor böyle şeyler...çok korkuyorum bende...
Nasıl yatırmak gerekir ki çocuğu??
Çok geçmiş olsun...

Back