• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim olsun istiyorum:(

arzusalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
142
85
98
7 senelik evliyim çocuğumuz olmuyodu. Tedaviye baskadik eşimle çok şükür esimin problemleri düzeldi. Bende bugun hsg cektirdim canim cok yandi ama deger küçük bir vebek hayal ettim o sirada. Temiz çıktı çok şükür. Yumurtalık kisti var diogum kontrol hapı kullndim bir hafta sonra bugun bıraktım. Bakalım ne olucak artik bir meleğim olsun istiyorum rutalarima giriyo hep insallh rabbim isreten herkese versin

Canim agnuscaston kullan derim. Bi arkadasimin tanidigi da 7 yildir cocugu olmuyodu. O ilacla gebe kaldi. Bende 10 ay olumsuz gecen denemelerim sonucunda. Gecen ay o ilaci kullandim ve kutu bitmeden hamile kaldim. Suan hamileyim. Detayli bilgi icin seni sayfama davet ediyorum. Açtığım konulardan bakabilrsn. Ordan oku paylasimlarimi lütfen. Konumun adi agnuscaston (hayit hapi) kullanan varmı isimli..

7 senelik evliyim çocuğumuz olmuyodu. Tedaviye baskadik eşimle çok şükür esimin problemleri düzeldi. Bende bugun hsg cektirdim canim cok yandi ama deger küçük bir vebek hayal ettim o sirada. Temiz çıktı çok şükür. Yumurtalık kisti var diogum kontrol hapı kullndim bir hafta sonra bugun bıraktım. Bakalım ne olucak artik bir meleğim olsun istiyorum rutalarima giriyo hep insallh rabbim isreten herkese versin

mrb cnm bndede kist var 7.5 cm doktor 4 ay önce diane 35 diye bi d.kontrl hapı verdi 1 ay kullandm geçmemş bide soğan kürü yapmştm 1 ay sizce dha etkili bi d.kontrol hapı kullansam mı var mı bildiğiniz?

Back