Gebeliğe Hazırlık Bebeğim olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nerozey

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
278
83
298
33
Arkadaşlar. 7 aydır bebek istiyoruz olmuyor. Korunmayı bırakmadan önce doktoruma gidip muayene olup tahlillerimi yaptırdım. Herhangibir problem yoktu. Eşim gitmedi henüz. Onum gitmesi içinde biraz daha beklemek istedik. Artık doktora gidicez size sorum. Direkt kendi doktoruma mi gitsek ikimiz. Kendi doktorum mu yönlendirir ürolojiye. Yoksa eşim için sadece ürolojiden mi randevu alsak?

doktorunuza gidin büyük ihtimalle infertiliteye yönlendirir oradaki doktor ürolojiye gönderir sizin gerekli tahlillerinizi yapar rahim filmi ister,

Üroloji ye gitmesi gerek eşinizin test yapılır eğer bir sorun yoksa 7 ay çok erken bir zaman eşiniz de yada sizde bir sorun yoksa eğer doğal yol ile olması için bekletirler

Merhaba, biz de once benim doktoruma gitmistik kadin dogum uzmaniydi, esimden spermiyogram benden de adetin 3. gunu yapilan lh, fsh gibi hormon testlerini istedi, bir de amh bakidi, o da yumurta rezerci ile ilgili bir gosterge. Isterseniz siz de oyle yapin, spermiyogram sonucuna gore gerekirse urolojiye de ondan sonra gidebilirsiniz. Yalniz ozel hastanede boyleydi bizim, devlet hastanesi ise surec bu sekilde olmayabilir, yanlis yonlendirmek istemem. Simdiden gecmis olsun, hayirli haberlerle gelirsiniz insalllah. Bu arada 7 ay cok uzun bir sure degil, o nedenle doktorlar 1 yili tamamlayin diyebilir ama bence siz arastirilmasini istiyoruz, sorun varsa bir an once giderelim diye tahlillerinizi yaptirin bence, ben cok pismanim acikcasi onceden cok zaman kaybettigim icin.

Merhaba arkadaşlar size sorun olacak benim adetim 8 ocakta olması gerekiyordu fakat olmadı benim adetim 30 günde bir olur test yaptım negatif cıktı yumurtama tarihininde ve sonrasında kahverengi pembe akıntım oldu hamile olma ihtimalim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…