• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim olmuyor diye uzulenler

Arkadaşlar merhaba sayfanızı uzun süredir takip ediyorum . 24 yasında 1 yıllık evliyi pakolu olduğumu evlenmeden önce biliyodum ama bigün çocuk isteyeceğim ve pakonun buna engel teskil edeceği aklıma bile gelmemişti açıkçası. 2 adet doktor deneyimim oldu 1. Si acıbadem hastanesi harika hanım ama nedense pek memnun kalmadım 2. Seçimim hisar hastanesi filiz hanım ve şuan kendisinden memnunum.öncelikle geçen ay hastalanmam için duphaston verdi ilaç bittikten 3 gün sonra hasta oldum hastalığımın 3. Günü görmek istedi ve yumurtlama takibine aldı. Haziranın 1 inde gittiğimde yumurtaların büyüyor çarşamba günü gel dedi çarşamba gittiğimde çatlatma iğnesi oldum. Bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.699 çıktı burdan takip ettiğime göre hamile değilim ama adet günümü depakolu olduğum için kestiremiyorum. Doktorum 2 hafta sonra hastalanmazsan gel demişti. O iki haftalık süreç cuma günü dolacak. Sizce test sonucunun değişme ihtimali varmıdır.

• hayırlı uğurlu olsun kardeşim,Allah tamamına erdirsin,fiziksel sorunlarınızı aynen yaşayan 10 yıllık evli birisiyim ,sizden tek farkım eşimin bu konuya yaklaşımı ve isteksizliği! yüreği cayır yanan bir insanım,hepsinin üstüne üstlük eşimin kolonisi ile beraber aynı yerde yaşıyorum ve 3 yıllık evli olan kardeşinin 1 hafta önce çocuğu oldu,şuanda bir düğün bir bayramın içinde sıkışıp kaldım,birde üstüne ona bebek hediyesi verilirken ultrason gözlü kayın validem ve sülalesi bana da kısırlık hediyesi verdiler,yatak odamın penceresinden bakıp benim kısır olacağımı tahmin etmiş herhalde.
allah yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm gerçekten:( 10 yıll rabbim bizi geçemeyeceğimiz sınavlara tabi tutmaz inşallah sabrının sonu selamet olur.. ben 1 yıllık evliyim 7. ayımda tedaviye başladım ve benim de yıllarca olmayacak die o kadr çok korkuyorum ki rabbim korktuğumuza uğratmasın..10 yıl diyorsun eşinin destek vermemesi onun ailesi.. kabus gibi ne diyebilirim ki çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun.. dualarımda olacaksınınz hep..

allah yardımcın olsun kardeşim çok üzüldüm gerçekten:KK43: 10 yıll rabbim bizi geçemeyeceğimiz sınavlara tabi tutmaz inşallah sabrının sonu selamet olur.. ben 1 yıllık evliyim 7. ayımda tedaviye başladım ve benim de yıllarca olmayacak die o kadr çok korkuyorum ki rabbim korktuğumuza uğratmasın..10 yıl diyorsun eşinin destek vermemesi onun ailesi.. kabus gibi ne diyebilirim ki çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun.. dualarımda olacaksınınz hep..

Canım çok teşekkür ederim,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,kimse çekmesin kardeşim çok ama çok zor,sizin için stres yapma adına çok erken lütfen biraz sakin olun ve size tavsiyem lütfen durumunuzu iyi anlayın stres bu işin baş düşmanı,eşiniz destekse kafa kafaya verip dağları öyle aşın lütfen ve benim gibi dipsiz kuyulara atmayın yüreğinizi... tabii ki her çilenin bir mükafatı vardır Allah' ın katında illaki ama ya buna ulaşacak akla sahip çıkamamak işte bu korkutucu ,dua eden dilleriniz var olsun kardeşim,Allah razı olsun sizde benim duama dahil oldunuz.....sağlıcakla kalın,hayır haberlerle cevaplayın inşallah.

Canım çok teşekkür ederim,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,kimse çekmesin kardeşim çok ama çok zor,sizin için stres yapma adına çok erken lütfen biraz sakin olun ve size tavsiyem lütfen durumunuzu iyi anlayın stres bu işin baş düşmanı,eşiniz destekse kafa kafaya verip dağları öyle aşın lütfen ve benim gibi dipsiz kuyulara atmayın yüreğinizi... tabii ki her çilenin bir mükafatı vardır Allah' ın katında illaki ama ya buna ulaşacak akla sahip çıkamamak işte bu korkutucu ,dua eden dilleriniz var olsun kardeşim,Allah razı olsun sizde benim duama dahil oldunuz.....sağlıcakla kalın,hayır haberlerle cevaplayın inşallah.
ben de çocuk sahibi olamıyorum. siz naptınız? yıllar önce benimle aynı şeyi hissedenleri görünce merak ediyorum akıbetleri noldu diye. umarım anne olmuşsunuzdur her biriniz..

• hayırlı uğurlu olsun kardeşim,Allah tamamına erdirsin,fiziksel sorunlarınızı aynen yaşayan 10 yıllık evli birisiyim ,sizden tek farkım eşimin bu konuya yaklaşımı ve isteksizliği! yüreği cayır yanan bir insanım,hepsinin üstüne üstlük eşimin kolonisi ile beraber aynı yerde yaşıyorum ve 3 yıllık evli olan kardeşinin 1 hafta önce çocuğu oldu,şuanda bir düğün bir bayramın içinde sıkışıp kaldım,birde üstüne ona bebek hediyesi verilirken ultrason gözlü kayın validem ve sülalesi bana da kısırlık hediyesi verdiler,yatak odamın penceresinden bakıp benim kısır olacağımı tahmin etmiş herhalde.
Nasıl yani kısırlık hediyesi nedir ben anlayamadım allah yardımcınız olsun ben hediyesi bu

Kısırlık hediyesi de ne demek oluyorrr ????

Back
X