bebeğim obez mi ?

anne sütü her ay aynı performansı gostermeyebılır.bıraz eksılsın doktorlar hemen 1 oguncuk mama verın dıyorlar.kızım 5. ayına gırdı kılosu 6800.3100 doğmustu.bana gore normal yanı okudugum ettiğim seylerden cıkardıgım sonuc bu.doktorumuz bu aykı kontrolde kılo alımı azcık azalmıs dedı.ama ben mama vermıcem.doktorlar bıraz azaldı dıyıp annelerın moralını bozuyorlar hemen panık oluyoruz bızde.anne sutu yeterlıyse azıcık eksılmede nolur mamaya baslamayın.gereksız kılolar aldırmayalım bebıslere

doğum kilosu ve şu anki kilosu nedir

prematüre doğdu. 2250 gram olarak dünyaya geldi ikiz kızkardeşi de 2150 gram doğdu. oğlum en son 6. ay kontrollerinde 9650 gram çıktı. yine üst sınırı çok olmasa da geçmiş. ek gıdalarla da başı hoş değil işi gücü anca süt içmek neden böyle olduğunu bilmiyorum :S genetik olarak diyabet riski de var babası diyabet çünkü

benim kızımda aynı şekilde idi poğaca gibi bir çocuktu ama sonra hareketlendikçe düzeldi birde doktor yemesini azaltmam için mutlaka emzik kullanacaksın dedi onunda faydasını gördüm...

Hanımlar benim bebek ilk iki ay güzel kilo aldı ama bu ay durdu her gören zayıflamış diyor.sütüm yetersiz kalıyor Sağdım 30 ml anca.besleyici olması için neler yediniz.hangi mamaya takviye yaptınız

kızlar 4 aylık oğlum var ..65 cm 8200 gr.anne sütü+ mama takviyesiyle besleniyor..kilosu normalden fazla dedi dr.obez olacak diye korkuyorum..sizce kilosu falan normal mi?
Bebeğinizin doğum kilosu neydi ?
Normalde doğduktan 4 ay sonra iki katı kiloya ulaşıyorlar. Benim yeğenim 4374 Gr doğdu bana çok aşırı gelmedi normal geldi ama eğer doğum kilosu daha düşükse biraz sorun olabilir genelde emzirme aralıklarını uzatmayı öneriyor dr lar

X