- 17 Kasım 2011
- 355
- 2
- Konu Sahibi siyahinmatemi
kızlar 4 aylık oğlum var ..65 cm 8200 gr.anne sütü+ mama takviyesiyle besleniyor..kilosu normalden fazla dedi dr.obez olacak diye korkuyorum..sizce kilosu falan normal mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bebeğininin kilosu gayet normal ayrıca 2 ayda 3 kilo olması çok zor bir ihtimal Allah sağlık sıhhat versinbenim bebegim 2aylıkken 5kiloydu 2gün sonra 3aylık olcak aşısında kilosunuda ögrencem bende günde 2 veya 3kere mama veriyorum 120cc içiyor bazen oda yetmiyor beni tekrar emiyo
düşündügümde benimde bebegim 4 aylık oldugunda 8kilo falan olur benimde bebegim obezmi olur acaba şimdi benimde kafamda soru işareti kaldı canım bilemiyorumki
kızlar 4 aylık oğlum var ..65 cm 8200 gr.anne sütü+ mama takviyesiyle besleniyor..kilosu normalden fazla dedi dr.obez olacak diye korkuyorum..sizce kilosu falan normal mi?
benim ikizlerimden oğlumun da kilosu ne yazık ki bu ay üst sınırı geçmiş :S ne yapacağımı bilmiyorum kilosunun onu rahatsız ettiğini düşünüyorum motor gelişimi vs. normal ama bu kilonun ona çok fazla olduğunu düşünüyorum ve elimden de birşey gelmiyor